fedaykin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Merak ettimde aranızda Palu'lu var mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bacanağım Elazığ Palu'lu [Bu mesaj Absolut tarafından 29 Mart 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hehehe bir şekilde hısım bile olsa akraba çıkacağımızı biliyordum :-) Yanlız bacanak Palu'lu ise eşin de Palu'lu değil mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Birader değil bacanak :) Baldızın eşi yani Baldızın eşi benim bacanaktı değil mi? [Bu mesaj Absolut tarafından 29 Mart 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Nefr Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Elazığ Paludan mı bahsediyoruz generalim? Hmm evet öyleymiş. Ben değilim, emin olmak istedim sadece =P [Bu mesaj Nefr tarafından 29 Mart 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hehe ne biliyim işte uzak bana öle işler bacanakdı biraderdi :-) Bence hepsi bacanak :-P Ayrıca Palu, bildiğiniz Palu ki Elazığ ile anılmayız biz, Elazığlı'da saymayız kendimizi :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Evet nedense öyle ilginç bir olay var. Ben Paluluyum diyorsunuz, Elazığlıyım demek yerine :) Ben Paluluya Palulu demem, o Palulu ben Paluluyum demedikçe :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ufak bir anımı anlatayım. Yıl 1999, Romanya'da bir kampa gitmiştim. Arkadaşla birlikte dönerken gelişteki gibi saçma sapan sorunlarla uğraşmamak için hangi otobüs firmasıyla seyahat edelim, saat kaçtaki otobüse binelim filan tartışıp duruyoruz. Sonunda bir firmaya girdik, içerden biletleri aldık ama dönmeden önce biraz şehirde tur atmak istediğimizden baya geç bir saate bilet aldık. Sırtımızdaki onca eşyayı ne yapacağız diye tartışırken (firma otobüs gelmeden eşya teslim almıyordu) oradaki görevlilerden birisi "Kardeş, nerelisiniz" dedi. Ben Palu'luyum diyince adamın bir anda gözleri parladı ve "Kardeş daha önce niye söylemedin" diyerek hemen çantalarımızı aldı ve "Siz istediğiniz gibi rahat rahat gezin, biz eşyalarına bakarız" diyerek bir güzelde bir sürü yeri tarif etti. Otobüse binmeden öncede muavine bizi iyice emanet etti :) Ayrıca orada bir söz öğrendim. Almanyada "Türkiye'mi daha büyük Palu mu?" derlermiş. Zira almanlar bir bakmış hapse kim girse memleket kısmında Palu yazıyor :) Yav sizin memlekette başka yer yok mu diye bunun sorulduğu rivayet edilir. Ne bilsin adamlar bütün mafya bizdendir :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 *!Ovaya bakar...* *!Bir daha bakar...* *!Süper ovaya bakmaktan gözlerini alamadan bir daha bakar..* *!Hastası olur,Bir daha bakar...* *!bakmaya devam eder uzunca ovaya...* heh :] "Palu" yu "Pazu" diye okudum ilk anda :pP "Ortaaam sen nirdensin?" :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Öne çıkan mesajlar