agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 türkiyeden kaçıp kaçmamayı değil birazda gidişatı tartışalım
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 tamam da böyle bişey için seninde birkaç yorum yapman lazım, ortaya yem at kenardan izle izlenimini vermişsin.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hangi açıdan bakılacak mesela, a)ülkede yaşayanlar b)hükümet c)dış faktörler
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Coğrafi açıdan bakarsak her yıl yaklaşık 20mm avrupa kıtasına gidiyor. Bu hareketlilik afrika kıtasının her yıl 30mm kuzeye kaymasından kaynaklanıyor haliyle afrikanin ittiği anadolu da sola doğru kayıyor, Bu hızla giderse avrupa birligine girmeden önce avrupaya girmiş oluruz zamanı gelince.
agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nerden nereye olarak bakmaya başlıyabilirizi kaç yılda buraya geldik gelirken neler atlattık bağımsızmıyız iç işlerimizde istediklerimizi kimseeye sormadan yapabiliyormuyuz gibi herşey yani
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Tabi bunları gerçekten bilenlerin yazması çok iyi olur. Bilmeden teori sallamak güzel olmaz, mümkünse kaynaklarla vs.
agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ülke yaklaşık 30 yıldır kötüye gidiyo alparslan türkeşle başlıyan yolsuzluklar düzanbazlıklar nazım hikmet gibi yurtseverlerin vatanseverlerin vatan haini ilan edilip haklarında idam kararları çıkarılmları 68 kuşağının(deniz gezmiş, yusuf arslan. hüseyin inan ve daha 15 kişinin)idamları ki bu kişiler türkiyeyi amerikaya ciro etmemk için hayatları pahasına girdikleri mücadeleye sadece 6. filoya s...git demeleri uğruna asılmaları ve savaşan son kuşağın yok oluşu, özalla devam eden özelleştirmeler (türkiyenin hibe edilişi)ve yozlaştırılan okumak nedir bilmiyen bi toplum geri kafalı hayatları disco dan danstan baba parasından ibaret düşünmeyi bilmiyen bir gençlik ütopyası kuran yöneticiler sonrasında gelen hükümetlerin sadece geriye gitmekten gün geçtikçe türkiyeyi biraz daha fazla ciro etmekten başka yaptıkları birşey yok ve tabi en son olarak ampuller geldi başa şimdide malezya olurmuyuz ve yine çarpıltılmalar keşke malezya olabilsek boorçsuz bi ekonamiye ve kişi başına düşen milligelirin 13.000$ olduğu(türkiyede bu gelir 5.600$)ve her ihtiyacını kendi karşılıyan ve bizim yaklaşık 4 katımız ihrcata ve 4te birimiz kadar ithalata sahip olan bi ülkeye sahip olmak isterim ama şu gidişatta ne malezya oluruz ne şeriat sadece günden güne biraz daa satılıp özel bi devlet haline geliriz
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Adam C/P yaptı önceki postlarından.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bence gayet güzel gidiyor. ciddiyim yani. akp makepe filan hikaye. sonuçta eğitimli insan sayısında ciddi artış var. insanlar bilinçleniyo filan. ha tabi üniversiteli öküz sayısında da aynı oranda artış var ama doğal seleksiyona inanıyorum ben.
agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sen ciddi ciddi iyi gittiğine inanıyomusun bana devlete ait bi şirket söylermisin özelleştirilmemiş bi elin parmağını geçmez sanırım hani bizim akp dio ya bütün ülkeler özelleştirme yapıyo die avrupanın en fazla özelleştirmesine sahip ülkesi hollanda ve sadece %16 özelleştirme bizdekini bilen varmı ?
agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bananemi elektik faturana gelen %30 zammın özelleştirmelerle bi alakası olmasın yada benzine gelen zamların yada köprülerin satılmasıının
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 e biliyoruz heralde neyin neden olduğunu. bu işler böyle maalesef. hep beraber istemiyomuyuz akpnin gitmesini. bunun için de ekonomik kriz dönemi gerekli. şimdi yapılan özelleştirmelerle akp hem kendinden sonraki geleceği kurtarıyo, hem kendi kuyusunu kazıyor. uzun vadeli düşündüm ben iyiye gidiyo derken. akpnin ardından gelecekler daha iyi iş yapar
agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 boş bir devletle elinde hiç bi şey kalmamış telekominikasyonu 2 yıllık gelirine satılmış tekelin tüpraşın satıldığı bir devlettemi iş yapıcak gelen hükümetler bunu anlıyamadım
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben iyi görüyorum. dalgalanma olur her devlette. bizde biraz fazla oluyo tabi.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 agamemnon, sağdan soldan bilgiler toparlamışın, özelleştirme düşmanı olmuşun.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 seviyeli tartisiyorsunuz. :( poff bize ekmek cikmadi bu gece. neyuse artik.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 azmo hüpüneymiş; ehüe, ehüe, ehüe,..
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 azmoya malzeme vermemek için çok kastım. şaka şaka aslında azmodai gelsin istedim, laf soksun istedim ricolu da çağırıp genk yapacaktık da olmadı. ricola da gıcığım şaka şaka diilim. çok şakacıyım bu akşam
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Baslik bile acmadim bu gece sirf o tatmin olamasin diye haha
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gidişat süper tayyip sayesinde, meğer adam bir çok gencimize avrupa yolunu açmışta biz farkedememişiz :)
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fede said: azmoya malzeme vermemek için çok kastım. şaka şaka aslında azmodai gelsin istedim, laf soksun istedim ricolu da çağırıp genk yapacaktık da olmadı. ricola da gıcığım şaka şaka diilim. çok şakacıyım bu akşam Fede bana gonderdigin msn nini ver lutfen cok tatlisin mesajlarini ortaya dokmemi istermisin? O tiple olmaz sorry dude..:D
agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sağdan soldan bilgi toplamam gerek yok arkadaşım cumhuriyetin kuruluşundan bu yana istediğin her şeyi cevaplandırabilirim evt özelleştime karşıtıyım tüpraş vanayı kapattımı ne yapıcaksınız tabi adam gibi özelleştirme yapılırsa lafımız olmaz misal geçen yılın sonunda hollandalı bi şirket türkiyeye şöyle bi talepte bulundu bazı devlet arazilerini özelleştrip bize verin dediler ne için biliyomusun türkiye genelinde toplamda 57 tane rüzgar gülü tesis yapıcaklardı doğal enerji ve 57 tane rüzgar gülü santrali türkiyenin yıllık eneri tüketiminin %19u demek sence neden bu özelleştirmeye izin verilmedi bi düşün baklım çünkü istenilenn arazilerin bi kısmını dubaili işadamlarıa sattılar arsa olarak manzaraya karşı
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 lütfen, rica ediyorum, lütfen noktalama işareti kullan. ölüyorum yazını okurken. rüzgâr gülleri ile ilgili proje bildiğim kadarıyla devam ediyor. geçen nisanda hilmi güler geldi bizim akasyaya orda öyle demişti en azından yani.
Öne çıkan mesajlar