Quamra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Pve speci sağlam orc hunter arıyorum. Bt+Mh girmek için uygun olmalı.. Karakterlerini satmak isteyen arkadaşlar lütfen prof. skillerini - mountlarını - reputlarını - wowarmory den gear linklerini - varsa pvp gearlarını yazmalarını rica ediyorum. Son olarakda fiyatlarını. Not: lütfen ally char veya orc hunter harici char teklifi yapmayınız.
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vakit olsa bende çok istiyorum hunter oynamak gerçektende pvesi sağlam oluyo
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 BT-MH'a biraz badge vs. ile kısa sürede hazır olabilecek bir hunter satabilirim. Fiyat konusunda anlaşabiliriz büyük ihtimalle, kullanmadığım bir acc. Siloren Üzerinde t4+ itemler var, survival için enchleri ve gearı. BM itemleri de olacak bankada. Migrate'e açık ayrıca. (Troll gerçi.)
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 troll daha iyi berserking ftw :D
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İyi de adam özellikle orc istemiş geniş omuzlarından etkilenmiştir belki =] şaka bi yana adam orc istiyor troll falan ney =)
Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şöyle bi charım var ilgilenirsen. abimin accountundaydı. oyunu bırakınca güzelim char da öksüz kaldı :D bt-mh girebilmek için yeterli gearı var sanırım. epic flying mountu var. profları lw-skin 375. pvp gearı malesef pek yok 2 parça gladiator falan olması lazım. Gijak Armory fiyat konusunda anlaşabiliriz edik: imla
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ilgi için teşekkürler ama malesef troll aramiyorum cunku raciel ozellikleri bana uymuyor %5 pet damage - blood fury ve %15 stun ressistance ilerici düşündüğümden tercihim. Ek olarak orc hunter charı olan arkadaşın üstüne baktım biraz daha bekleyip diğer imkanlarıda gözden geçirmek istiyorum.
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 valla 4 parça s1 + 3 vindicator + venge balta + s1 cbow lu orc female hunterımı satmak isterim ama us serveri illidan da olması sanırım küçük bi engel olabilir :)
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ozkoloc avrupa serveri ariyorum ve avrupada bile olsan charin pvp gearlı bana pve gearlı sağlam 1 char lazım ilgin için teşekkürler.. Güncel..
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya abi konuyla hiç alakası olmayacak ama söylemeden geçemeyeceğim up yerine güncel demen çok hoşuma gitti:)kolay gelsin
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Güncel.. Yorum için teşekkürler :)
Öne çıkan mesajlar