Quamra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Pve speci sağlam orc hunter arıyorum. Bt+Mh girmek için uygun olmalı.. Karakterlerini satmak isteyen arkadaşlar lütfen prof. skillerini - mountlarını - reputlarını - wowarmory den gear linklerini - varsa pvp gearlarını yazmalarını rica ediyorum. Son olarakda fiyatlarını. Not: lütfen ally char veya orc hunter harici char teklifi yapmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vakit olsa bende çok istiyorum hunter oynamak gerçektende pvesi sağlam oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 BT-MH'a biraz badge vs. ile kısa sürede hazır olabilecek bir hunter satabilirim. Fiyat konusunda anlaşabiliriz büyük ihtimalle, kullanmadığım bir acc. Siloren Üzerinde t4+ itemler var, survival için enchleri ve gearı. BM itemleri de olacak bankada. Migrate'e açık ayrıca. (Troll gerçi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 troll daha iyi berserking ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İyi de adam özellikle orc istemiş geniş omuzlarından etkilenmiştir belki =] şaka bi yana adam orc istiyor troll falan ney =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şöyle bi charım var ilgilenirsen. abimin accountundaydı. oyunu bırakınca güzelim char da öksüz kaldı :D bt-mh girebilmek için yeterli gearı var sanırım. epic flying mountu var. profları lw-skin 375. pvp gearı malesef pek yok 2 parça gladiator falan olması lazım. Gijak Armory fiyat konusunda anlaşabiliriz edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ilgi için teşekkürler ama malesef troll aramiyorum cunku raciel ozellikleri bana uymuyor %5 pet damage - blood fury ve %15 stun ressistance ilerici düşündüğümden tercihim. Ek olarak orc hunter charı olan arkadaşın üstüne baktım biraz daha bekleyip diğer imkanlarıda gözden geçirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 valla 4 parça s1 + 3 vindicator + venge balta + s1 cbow lu orc female hunterımı satmak isterim ama us serveri illidan da olması sanırım küçük bi engel olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ozkoloc avrupa serveri ariyorum ve avrupada bile olsan charin pvp gearlı bana pve gearlı sağlam 1 char lazım ilgin için teşekkürler.. Güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya abi konuyla hiç alakası olmayacak ama söylemeden geçemeyeceğim up yerine güncel demen çok hoşuma gitti:)kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Güncel.. Yorum için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar