Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Innuendo said: valla 10 tane gerizekali kalan 5 kisinin oyununu bozuyorsa noobdur, malin flag tasiyanidir. denk geldi 1-2 kere madem boyle bisiy yapiyorsun 15 kisi doldur ne halt yersen ye. premade dolmadan queue alana lafim yani. yok demin gayet de premade e laf ediodun da ona dedim ben hayırdır die :) tabiiki canım leecherları biz de sevmioruz orda 10 kişi yırtınıo o adamın keyfi yüzünden kaybedio fln o adilik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 deadwoll said: Ghost mouse denemedim hiç şimdi arayıp bulmak da iş. Ben ehp jc kasanları ya da bandaj basanları görüyorum AV'de, bir de duvara koşan tipler var ama afk olunuyor öyle yapınca. uoloop la base başında bırakıp zıplatıcaksın -> alt + tab anime-film-dizi ne seviyosan izliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 şşşş leecher faq olmasın burası yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 döner bir vantlator alınır :D iplerle mouse a baglanilir. fan dondukce mouse hareket eder .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 öffff ucuz yaa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 eots ve ab o şekilde 5dk falan sürüyo toplam normal oynasa 25-30 dk aslında mantıklı kasıp kazanırsa 30dk da 3 mark ki kaybedebilirde ama direk kaybederek 30dk da 6 mark toplayabilir :) mark lazım olursa yapılabilecek bi aktivite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bi addon vardı afk olmadan 1 dk once mi ne ses çıkartıyodu benden duymadınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ama şuda var tabi ben afk oalyına sinir oluyorum gördüğüm zaman direk report ediyorum.. yapılacaksa böyle bişey premade şeklinde yapılmalı en azından oynayıp kazanmak isteyenlerin hakkı çiğnenmesin... AV de çok oluyo bu tür elemanlar sözde base def yapıyo ama afk gelip base i alıoyolar eleman hala orda mal gibi beklio... yada ab ve eots ta binek üstünde "walk"a bağlamış adamlar... sadece yürüyüp ölüyolar afk de olmuyolar bü yüzden.. sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 jonywayt said: döner bir vantlator alınır :D iplerle mouse a baglanilir. fan dondukce mouse hareket eder .P onun bi değişik versiyon u youtube da vardı çocuk ayaklarını uzatmıs tv izliyo yanda biligsayar kendisine dogru pervane dönük pervane sola gittikçe klavyenin bi tusuna basıyo falan ne gülmüştüm o video ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bende guildimden adamları ikna etmeye çalışırdım, bizde bg lere girelim (özellikle wsg ve ab) ve birşey yapmadan bekleyelim diye, süper hızlı bir şekilde mark toplayabiliriz. Hizli kaybet hizli mark al gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 premade falan karşıyım ben. en güzel pvp her 4 dakikada bir "w" tuşuna basılan pvp dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ince horde espri anlayışı... alliance anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 RP yapan eğlenen ekipler olabiliyor. Geçen bir kere denk geldim, Molten Core serverı 15 kişi premade AB'de karşımıza geldi, bütün baseleri direk aldık ortalıkta kimse yok. Sonra gördük ki bi tane priest var böyle komik giyinmiş, diğerlerinin hepsi sıradan vatandaş gibi t-shirt falan giymişler. Baselerinin içinde kilise var orada toplanmışlar priest papaz gibi en başta durmuş diğerleri karşısına sıralanmış falan.. Eğleniyorlar işte kendilerince. WoW öylesine aynı şeyleri yaptığın bir oyun ki bazen insan böyle tuhaflık arıyor. Sonra ne mi oldu? Horde un biri araya girip fear attı RP dağıldı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar