Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargileler arasındaki fark!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tecrübelerime dayanarak söylüyorum, nargile çorlulu ali paşa medresesi, erenlerde içilir. bahreyn tercih edilir. kehribar marpuç kullanılır. gerçi söylemeye gerek bile yok ama folyo kullanılmaz.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mesaj tarihi:
Horas peki folyo yerine bişey kullanılmıyor mu? Tütün yanmasın diye[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
İyide tütün yanarsa boğazı yakan acı bi tadı oluyor nargilenin, tadı kalmıyor?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Sigara tütününün dumanı ciğerlere kuru kuru gelirken nargilede su buharı ile geldiği için akciğerlere daha fazla yapışıyor ve bu sebeple de daha zararlı[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
muhtemelen daha uzun bi süre evde nargile keyfi yapicaksin absolut :) hele bide dogumdan sonra[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
heh :)

"Special Pati Nargile Experts" ünvanı veriyorum efendim bu topikteki herkeze :) En son içmeyi "yılda 1,gerisi töbe" diyerek bıraktığım için,bu topiğede hüzünlü gözlerle baktım gerçi :(

ESTEL BVEKLE BENİ!Herşeye inat,Gelince Gene içeriz Clan Cafede :D Sana söz!eheh[/smal][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS

edit:typo-eksiklik

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 29 Mart 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...