horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 tecrübelerime dayanarak söylüyorum, nargile çorlulu ali paşa medresesi, erenlerde içilir. bahreyn tercih edilir. kehribar marpuç kullanılır. gerçi söylemeye gerek bile yok ama folyo kullanılmaz.[signature][hline]ben olmuşum imza..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 çarpmasını istemiyo musun ;)[signature][hline]ben olmuşum imza..
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Horas peki folyo yerine bişey kullanılmıyor mu? Tütün yanmasın diye[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 tütünün yanmasını istiyoruz... ?? gerçi daha çabuk bitiyo ama :P folyo tadı kesiyo. ayrıca nargile diyaframdan içilesidir.[signature][hline]ben olmuşum imza..
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 e tabi esas diyaframla çekilcek ki şöle sıkı duman girsin ciğere[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 İyide tütün yanarsa boğazı yakan acı bi tadı oluyor nargilenin, tadı kalmıyor?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yanan kısım kömürleniyo zaten kısa bir süre içinde. problem yok. ilk nefesleri alırken iyi körüklemek lazım ki için için yansın..[signature][hline]ben olmuşum imza..
StRencher Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sigara tütününün dumanı ciğerlere kuru kuru gelirken nargilede su buharı ile geldiği için akciğerlere daha fazla yapışıyor ve bu sebeple de daha zararlı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Evde nargile kayfi başkadır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 muhtemelen daha uzun bi süre evde nargile keyfi yapicaksin absolut :) hele bide dogumdan sonra[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bravecik Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Harbi ya aslında evde nargile filan olsa ne akdardır nargileler alalım evde katliam çıkar sora :D[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ya iyi de abi nargileyi saten kırk yılda bi içiosun sigarayı içenler günde 2 paket içio olay orda bitio bana göre[signature][hline]
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 http://www.bedaxa.com/narghile/index.htm[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 29 Mart 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 heh :) "Special Pati Nargile Experts" ünvanı veriyorum efendim bu topikteki herkeze :) En son içmeyi "yılda 1,gerisi töbe" diyerek bıraktığım için,bu topiğede hüzünlü gözlerle baktım gerçi :( ESTEL BVEKLE BENİ!Herşeye inat,Gelince Gene içeriz Clan Cafede :D Sana söz!eheh[/smal][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS edit:typo-eksiklik [Bu mesaj Halfmumi tarafından 29 Mart 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar