Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burn in olayı

yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efendim bu kulaklıkların gerçek performansını verebilmesi için yaklaşık 100 saat kullanılması gerekirmiş. Hatta bunun için kulaklığı çalışır vaziyette 2-3 gün durmaksızın açık bırakmak iyi olurmuş. Kulaklığı ısıtmak için bası bol şarkılar seçilirse daha sağlıklı olurmuş.

Bu olaya inanıyor musunuz? Deneyiminiz var mı?
Bol baslı şarkı önerebilir misiniz?

diye soru soracaktım ben de.
Mesaj tarihi:
allala8-)

kulaklıkları araştırırken karşıma çıktı ekşide mesela, http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=burn+in

sonra kulaklığı satın aldığım adam kulaklık hastası birisi, tam kapıdan çıkıyodum dedi ki kulaklık ilk başta tam performansını vermeyebilir bir kaç gün kullanman lazım hatta evde açık bırakıp git falan filan

ana dedim ben bunu internette okumuştum. Sonra da paticik'e konu açasım geldi işte. hmm.

mantıksız da değil aslında niye "saçma bir şehir efsanesi" olsun ki, efsane olacak kadar büyük bişey mi şimdi adamlar oturup böyle bişey mi düşünüp uydurmuşlar lulz
Mesaj tarihi:
"bazı hoparlörleri kullananlar tarafından önerilen işlem.
bu arada her kulaklık için tavsiye edilmemekte. sennheiser mx160 kulaklığımın talimatında "yanlış bir uygulama olan burn in" in garanti kapsamı dışında olduğu belirtilmiş."
demiş biri ekşide
Mesaj tarihi:
standart müzik dinlemelik kulaklık ise ne burn ini ya tak dinle

donanımhaberden gördün sanırım, ben de almadan önce google dan bakmıştım da BURNING CROOSAID diyeydi her 10 posttan 8'i, ilk aldığımda da aynı sesi veriyordu, 1 yıl geçti aradan yine aynı sesi veriyor az çok.

(sennheiser cx100 idi sanırım)
Mesaj tarihi:
diyaframlı kulaklıklar için %50 doğru %50 yalan olan bi olay bu. kimileri hiç bi işe yaramadığını kimileri de mükemmel sonuçlar aldıklarını söylüyor. aldığın kulaklığa göre de değişir yani. 10ytl lik kulaklıklığa burn in yapılmaz.

ben işe yaradığını düşünenlerin tarafındayım.
  • Yeni Oluştur...