yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Efendim bu kulaklıkların gerçek performansını verebilmesi için yaklaşık 100 saat kullanılması gerekirmiş. Hatta bunun için kulaklığı çalışır vaziyette 2-3 gün durmaksızın açık bırakmak iyi olurmuş. Kulaklığı ısıtmak için bası bol şarkılar seçilirse daha sağlıklı olurmuş. Bu olaya inanıyor musunuz? Deneyiminiz var mı? Bol baslı şarkı önerebilir misiniz? diye soru soracaktım ben de.
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yarışa çıkcanda lastikmi ıstıyon ya :)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hayatımda bu kadar saçma bi şehir efsanesi duymadım.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ilk defa duyuyorum ha.. mythbusters'a haber verelim!
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Evet öyle bir olayın olduğunu duymuştum. Bas ve tizlerin oturması için belli bir süre geçmesi gerektiğini okumuştum. Ama önemsemedim şimdiye kadar, 2 gün açık falan bırakamam yani :)
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 allala8-) kulaklıkları araştırırken karşıma çıktı ekşide mesela, http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=burn+in sonra kulaklığı satın aldığım adam kulaklık hastası birisi, tam kapıdan çıkıyodum dedi ki kulaklık ilk başta tam performansını vermeyebilir bir kaç gün kullanman lazım hatta evde açık bırakıp git falan filan ana dedim ben bunu internette okumuştum. Sonra da paticik'e konu açasım geldi işte. hmm. mantıksız da değil aslında niye "saçma bir şehir efsanesi" olsun ki, efsane olacak kadar büyük bişey mi şimdi adamlar oturup böyle bişey mi düşünüp uydurmuşlar lulz
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 elektronik alet bu, araba değil ki rodaj süresi olsun? saçma geldi bana yani bilemicem.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 "bazı hoparlörleri kullananlar tarafından önerilen işlem. bu arada her kulaklık için tavsiye edilmemekte. sennheiser mx160 kulaklığımın talimatında "yanlış bir uygulama olan burn in" in garanti kapsamı dışında olduğu belirtilmiş." demiş biri ekşide
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ne bu abi motoru yok bir şeyi yok neyi ısıtıyorsun ki
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 oyle bisey olsa, o isi kulakligi ureten firma yapmaz mi?
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 standart müzik dinlemelik kulaklık ise ne burn ini ya tak dinle donanımhaberden gördün sanırım, ben de almadan önce google dan bakmıştım da BURNING CROOSAID diyeydi her 10 posttan 8'i, ilk aldığımda da aynı sesi veriyordu, 1 yıl geçti aradan yine aynı sesi veriyor az çok. (sennheiser cx100 idi sanırım)
sandino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 genelde tüplü amphilerde olur öyle şeyler.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tüplü(lambalı?) amfiyi her açtığında bi kaç dakika ısınmasını beklersin, o ayrı bi olay.
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kulaklık sadece elektronik değil, diyaframı vs. var. o yüzden doğru olabilir bu
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 diyaframlı kulaklıklar için %50 doğru %50 yalan olan bi olay bu. kimileri hiç bi işe yaramadığını kimileri de mükemmel sonuçlar aldıklarını söylüyor. aldığın kulaklığa göre de değişir yani. 10ytl lik kulaklıklığa burn in yapılmaz. ben işe yaradığını düşünenlerin tarafındayım.
Öne çıkan mesajlar