RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Arkadaşlar bu dosyadan bahsettiğinizi duydum eski topiclerde fakat hiçbir yerde bulamadım.Mümkünse bu programcık için direk link verebilir misiniz?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 www.torrentreactor.de enter'a tikla en assada.. BT Clients var sol tarafta. sonra da sag tarafta bir sürü link var ona tikla..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bonocum sağolasın hayatım[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 rica ederim canimciim.. da bono demesen bana? kendimi mark dolar gibi hissediyorum da..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ya ben winning eleven 7 yi indirmek istedim fakat hızım 2-3 kb larda sürünüyor.adsl miz war yani şöyle 10 kb la falan indirmek istiyorum[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bittorent experimental'in download sirasinda açilan penceresi var ya. o pencerede upload hizini dial-up'a getir. böylece upload'i sinirlandirarak download hizini arttirabilirsin. bu konu hakkinda ayrintili bilgiyi www.suprnovaforums.com sitesinde how-to bölümünde okuyabilirsin. ADSL'nin upload'ini sinirlandiran programlari felan da söylüyorlar. Download'in fazla olmamasinin bir etkeni de, o programin havuzu içerisinde 10 kullanici toplam 20k/s upload koymuslar havuza. Havuzdan kullanici basina o zaman 2k/s düsüyor, sen de o 2k/s hizi kullanabiliyorsun.. "Paylastikça artan tat" diyorlar. (yani olaya yorumum bu) Eger öyleyse, sen download sirasinda o dosyalari paylasirsan, download hizin da bir süre artar. Ama ben bu kadar büyük bir dert olarak görmedim paylasmayi. Emule'de mesela habire paylassan da download'in hala zor.. Kullanicilarinin upload'inin sana düsen kismi az. O dosyada kullanici sayisi az. ilk basta kullanicilara baglaniyor. O yüzden bekle bir süre sonra kullanici sayisi arttikça hizin da artar.. Aklima sadece bunlar geliyor. Umarim yardimi olmustur.. Biraz karisik anlattim ya neyse..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bence torrent client kullancağına shareaza kullanırsan hem torrentten hemde biçok diğer peer 2peer lardan faydalanabilirsin . hataa torrente client başına sadece 2 kb up verebiliyorsun . bide hash ederken hiç kastırmıyor makinayı[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hash ederken bittorent experimental da kastirmiyor.. ayrica shareaza ne kadar edonkey felan hizmeti sunsa da, bir edonkey, bir emule gibi sira bekleme derdin oluyor.. ayrica suprnova.org çalisanlari birinci shadow client, ikinci bittorent experimental tavsiye ediyorsa, adamlarin bir bildigi var demektir..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar