SiSL Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bu sorun cddenmidir bilmiyorum artık ama sorun şu oyun çok düzenli yüklendi hata vermeden sonra cracki'de yaptım sonra oyunu açtım.oyunun açılması için kum saati çıktı bir kaç saniye bekledikten sonra kum saati kayboldu ve oyun açılmadı! neden acaba?[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 cik cik crack yasak burda (aklima crack'ten baska bir çözüm gelmiyor)[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lütfen oyunu üreten kişiler/kurumlar 'a saygı duyup oyunlarınızı orjinal alın ki ileride beğendiğiniz oyunları yapan o firmalar daha da beğeneceğiniz yeni oyunlar yapmak için açık kalabilsinler (ve kendilerini EA'ya satmak zorunda kalmasınlar)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 EA sux[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 xp ise ekran kartının son sürücülerini çek.Xp nin çıkarttığı son yamalarıda çekip tekrar deneyin olmazsa cd de sorun vardır.Ayrıca korsan almayalım/aldırmayalım.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar