Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 askere gidiyorum. 1 2 3 ağustos sınav var
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 İçerik yok. Garbıça atın şunu muhafızlar.
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eğitim fakültesi siz ce uzun dönem mi kısa dönem mi olur kısa dönem istiyorum sınav da yüksek mi düşük mü alan kısa dönem gidiyor
Law Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kısa dönem yazdıysan çok büyük ihtimal kısa dönem çıkar. Yüzde 96 gibi. Ama sen yinede herşeye karşı hazırlıklı ol. Ben kısa döenm seçdim ve kısa dönem çıkdı, soruların hepsini sallayarak işaretledim. Mantıken yedek subay olmak, kısa dönem çavuş olacak bir adama göre daha çok kabiliyet isteyeceği için, kısa dönem isteyen iki kişiden biri soruları doğru yaparsa, yanlış yapan diğerine göre kısa dönem ile ödüllendirilecek olması lazım, peki yanlış yapan ne olacak ? Oda kısa dönem oluyor, yani sen yanlış yapdın kısa dönem olamassın dur seni yedek subay yapalim denmez :). Dolayısı ile bence yanlış yapmak daha mantıklı kısa dönem istiyorsan. Gerçi yedek subay olmak istemeyen çok arkadaşım yedek subay oldu, aksi gibi yedek subay olmak isteyipde, soruları dğru yapan çok adamda kısa dönem oldu. Anladığım bu sen yine kısa dönem işaretle sorularıda salla sıradan hepsini gitsin. Ordu her dönem hesapliyor mesela bu sefer 1000 tane tankçı yedek subay lazım, ve tankçı yedek subaylar büyük oranda mühendislik Fak. mezun adamlar olur. Dİyelim 1000 tane mühendis yedek subay adayı yoksa, geri kalanıda kısa döenm yazan mühendislerden seciyorlar. Neyse senin için en iyisi olur umarım.
Öne çıkan mesajlar