Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Oracle veritabanı yöneticisi şifresi ile source code a ulaşmak mümkünmüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Oracle username ve "source code" ? Neyin source code 'u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bende anlayamadım neyin source kodu ama main yönetici şifresi ile ulaşamayacağın şey yoktur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 programın kaynak kodu işte asıl programı oluşturan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sen arabanin sadece kapisini acarak, arabanin o anda ne kadar bir alasimdan imal edildigini, tekerleklerin kac inch oldugunu ya da motor hacminin ne oldugunu ogrenemiyorsan, oracle sa sifresi ile de oracle 'in kaynak koduna erisemezsin. Ikisi birbirinden tamamen bagimsiz ve total alakasiz seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kk bundan emin olmak istiyordum işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hayirdir? kendi veritabani sisteminizi mi yazacaksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok bir sözleşme yazmam gerekiyor verilecek şifrelerin sınırını belirlemem gerekti :) geç olmuştu firmaya ulaşamadım patiden mutlaka bişey çıkar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu mantaliteyle duman olur şirket bi kaç aya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yalnız sözleşme içinde geçecekse, bunu db admin'le ya da db'nin yapısını biren birisiyle görüşsen daha sağlıklı olur kanımca. yoksa istenmeyen bilgileri alakasız kişilerin eline bırakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 :) sakin beyler görüştüm tabi ben sadece mesai saatini geçtiği için bir önçalışma yaptım burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar