yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu mouse pad i aldım. iki taraflı kullanılıyor vs. ama arşatırmadım pek. 26 ytl ye aldım. bu pad'i kullanan var mı? ya da hakkında bilgi sahibi olan? bu fiyata iyi mi ettim kötü mü ettim? yorumları alayım bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 o fiyata iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 a4tech genelde f/p acisindan çok iyi bir marka ama yaptigi urunler hep orta seviye.Yani bi steelpadin plastik padleri kadar olmasada fiyatina gore gayet güzel.Steelpadler yada razer padler güzeldir ama verdigi performansa gore fiyatlari fazladir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 mouse pad kullanmıyorum sorun olur mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bileklerimi zorlamasa, bir de mouse kullandığın bölge bi müddet sonra kirlendiği için mouse kaymamazlık etmese ben de kullanmazdım aslında. :D bileklerimi yormaya başlıyor bi müddet sonra. öyle pro gamer biri falan kesinlikle değilim. sadece rhaat rahat mouse kullanmak istiyorum. onun için de gayet iyimiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 26ytl abi şuraya topic açtığına dğemez evet zengin şımarık bir itim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar