Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ne yapılır ne edilir oturan orda olan arkadaşlar söylesin izmirliyim bi adım atmadım oraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yetemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ne istersen yapılır,güzel mekanlar var Yapmak istediğini söyle yardımcı olayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sultan köşk var, git nargile ve türk kahvesi iç, ortamın müziğin güzelliğine dal :) sahile çık otur çimlere göstermeden bira iç, polis götürmesin :p sonra git durock'ta bira iç kumrucuların olduğu caddede çeşme kumrusu ye benden de anca ye iç çıktı be düzel: aboo izmirliymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bostanlı açıkhava tiyatrosunun karşısındaki kumrucular güzeldir yemeden geçme mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bir de pazarı var pazarı ehe o da iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 funq said: sonra git durock'ta bira iç Bostanlı diyor :) karşıya sahili demiyor durock karşıyaka sahilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gothic said: funq said: sonra git durock'ta bira iç Bostanlı diyor :) karşıya sahili demiyor durock karşıyaka sahilde ben buna arguable derim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 deme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 cezerya mıydı ne öyle bi yere gittim valla öyle otobüs önünden geçtide fark ettim gittik güzeldi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 lamam sen içmekmi istyirosun,yemekmi istiyorsun,nargilemi içmek istiyorsun napıcan lan onu sölesene en güzel yeri söleyim anaa !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Git barinaga denize karsi yemegini ye birani ic denizi kokla her bisiyine yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yav said: deme bence tmm tmm sustm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 alkol tüketmek tabikide niyetimiz.. alsancakta bornova sıktı yeni yerler keşfetmek gerek yanlız sahilini sevmedim çok aile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 karşıyaka,bostanlı sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sultan köşk'ü deneyin derim. alkol yok belki ama nargile de hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Madcat said: karşıyaka,bostanlı sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Madcat said: karşıyaka,bostanlı sux. tamam bostanlı sux ta karşıyakanın sux olduğuna katılmıyorum. alsancakta bile belli bi saatten sonra sokaktaki tipler sinirime dokunuyor benim, ayrıca hep bi gürültü, hep bi kaos var. aynısı bostanlıda da tikky versiyon olarak mevcut. ama karşıyaka sessiz sakin bir yer. iskele ve klüp tarafından bahsediyorum. hiç bok atmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 2 senedir izmirdeyim geçende gittim bostanlıya amerikan filminde anne olmayan giremez oraya lan volvoya binip çocuklarını basket kursuna kızını keman kursuna falan bırakası geliyo insanın. çok bi düzenli çok bi şey böle bu yaşta eğlencesiz yeri napayım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Dev said: Madcat said: karşıyaka,bostanlı sux. tamam bostanlı sux ta karşıyakanın sux olduğuna katılmıyorum. alsancakta bile belli bi saatten sonra sokaktaki tipler sinirime dokunuyor benim, ayrıca hep bi gürültü, hep bi kaos var. aynısı bostanlıda da tikky versiyon olarak mevcut. ama karşıyaka sessiz sakin bir yer. iskele ve klüp tarafından bahsediyorum. hiç bok atmayın yani. la mekanlardan falan demiom. Ksk sux yalı rulz diom o bakımdan. rörörö yapmayın hemen D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bostanlı da gayet güzel bir yer bence, bir sürü şey var işte swinger parti falan mı arıyosunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 izmirde yaşanacak en güzel yer valla bostanlı. alsancak belki daha hareketli gezmek için daha güzel filan ama ordada yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sus allahın tikisi, bi de alan yöneticisi olacak. nçk nçk nçk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bostanlıda çay içilir okey tavla oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 PrudenT said: Madcat said: karşıyaka,bostanlı sux. siz suxsınız bence :). sizin oralarda bi b.k yok diye kskya laf atmayınız pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar