Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icon Arıyorum

micha

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Oyun sunucum için connector'e icon arıyorum.icon'da baş harfi olmıycak sadece böyle wow gibi karakter olabilir veya herhangi bir mitolojik bir şey olabilir.Bir çok bedava icon siteleri var ama çalıntı olsun istemiyorum.

Yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

JD said:
Bu benim copper anahtarları 30 k ya satıp 350 m yapıp baya bi kişiye 5 er 10 ar m halinde dağıttığım server değilmi dsfsfsd

Canım benim 34k'ya copper anahtar alıp 30k'ya sattığın anahtar olmasın sakın O . Bu arada böyle bir bug yok provake etmesek hani X(
Sosyal ağlarda paylaş

Sana o bütün paraları gösterir ss atar herkesin önünde rezil ederim ama neyse itibarın varsa bari o kalsın. Bu arada canım sıkıldı seni kapak ediyim . Evleri kaldırıp kurarsın durmadan tabi eski keyi silcek kadar scp bilmediğiniz için o keyler çantada birikir ve ayrietten bankadada . Sonra bi player vendor kurarsın atıp alırsın keyleri ordan nolur newbielikleri gider sonra bunlarıda tüccar yada ne varsa artık oraya satarsın.Nasıl ? Kapak dimi..Kastım kasmadın deme zaten hayatınız yalan gerçi kasmadın diyebilirsin ama şunu şu an fixlemezsen insanlar girsin ve baksın bakalım oluomu olmuomu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuanda bu kadar gaz olmanı ve alçaltıcı konuşmanın nedenini pek anlamış değilim ve konuyuda saptırmışsın . Ayrıca bahsettiğin mevzu hiçbir şekilde olmuyor.

İstersen bana özel mesaj atıp benimle olan kişisel sorununu yüzyüze veya netten çözebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim bilginiz yok az biraz anlayan mişel de gidince göt gibi kaldınız hatta şöferden çok iyi anlayan bi arkadaşıma gel dediniz. gaz olan kim bilmiyorum ama serverınız bug ve hata dolu. 2. gun sıkıldım ve çıktım ha diceksin ki bug ı somurup para kasma kastığım parada bankamda ztn easyuo ile 1 gunde tamer da kastım aga sörvır açak bayramda para topladım diyen tiplerden bi farkınız yok ha bi farkınız var onlar bilmedikleri şeyleri kabul ediyolar hatalarını vs neyse konu sapmasın bb
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...