micha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Merhaba Arkadaşlar, Oyun sunucum için connector'e icon arıyorum.icon'da baş harfi olmıycak sadece böyle wow gibi karakter olabilir veya herhangi bir mitolojik bir şey olabilir.Bir çok bedava icon siteleri var ama çalıntı olsun istemiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 w3 sunucusumu gelelim hemen kalabalık olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hi uğraşmadığım için bilmiyorum da, png formatımı oluyo iconlar? madem calıntı olmasın diosun, ps veya illustrator da filan kolayca yapılabilir diye düşünüyorum? yardım edebilirim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bu benim copper anahtarları 30 k ya satıp 350 m yapıp baya bi kişiye 5 er 10 ar m halinde dağıttığım server değilmi dsfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 JD said: Bu benim copper anahtarları 30 k ya satıp 350 m yapıp baya bi kişiye 5 er 10 ar m halinde dağıttığım server değilmi dsfsfsd Canım benim 34k'ya copper anahtar alıp 30k'ya sattığın anahtar olmasın sakın O . Bu arada böyle bir bug yok provake etmesek hani X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hm saatte 50m kastığım server galiba minax :D ahah süferdi 100m para var acc de hala ama girmiyorum bikaç haftadır. malaks uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Akıllı konusun bir günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sana o bütün paraları gösterir ss atar herkesin önünde rezil ederim ama neyse itibarın varsa bari o kalsın. Bu arada canım sıkıldı seni kapak ediyim . Evleri kaldırıp kurarsın durmadan tabi eski keyi silcek kadar scp bilmediğiniz için o keyler çantada birikir ve ayrietten bankadada . Sonra bi player vendor kurarsın atıp alırsın keyleri ordan nolur newbielikleri gider sonra bunlarıda tüccar yada ne varsa artık oraya satarsın.Nasıl ? Kapak dimi..Kastım kasmadın deme zaten hayatınız yalan gerçi kasmadın diyebilirsin ama şunu şu an fixlemezsen insanlar girsin ve baksın bakalım oluomu olmuomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Şuanda bu kadar gaz olmanı ve alçaltıcı konuşmanın nedenini pek anlamış değilim ve konuyuda saptırmışsın . Ayrıca bahsettiğin mevzu hiçbir şekilde olmuyor. İstersen bana özel mesaj atıp benimle olan kişisel sorununu yüzyüze veya netten çözebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Fixlersen olmaz tabi asduhasf nese iyilik yaptık işte değerini bil ya hiç söylemeseydik o bugu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ya kardeşim bilginiz yok az biraz anlayan mişel de gidince göt gibi kaldınız hatta şöferden çok iyi anlayan bi arkadaşıma gel dediniz. gaz olan kim bilmiyorum ama serverınız bug ve hata dolu. 2. gun sıkıldım ve çıktım ha diceksin ki bug ı somurup para kasma kastığım parada bankamda ztn easyuo ile 1 gunde tamer da kastım aga sörvır açak bayramda para topladım diyen tiplerden bi farkınız yok ha bi farkınız var onlar bilmedikleri şeyleri kabul ediyolar hatalarını vs neyse konu sapmasın bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Pingu haddini aşıyorsun. Sen kimsin ki üstüne vazife olmayacak maddi konularda yorum yapabiliyorsun.Bug yaptın veya yapmadın boyun mu uzadı. Hayır uzamadı sen uzadın oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bak sen haddimi bildirdi bebe sdfsdf velet ya neyse uzatma efendi ol adam sansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İcon ayarlandı .Yönetici arkadaşlar kitleyebilirler.Daha da çirkinleşen insanalrın yorumlarını okumaya gerek yok. Kimseninde huzuru kaçmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 BÖÖööÖÖö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hödööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yetkili yokmu . Hede hödöler var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar