corso Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 lineage2 open beta başladı biliyosunuz. 1 ay sürücek sanırım. ben dl etmeye başlıyorum bugece. ~1GB client varsa başka betada olan buraya isim soyisim kütükno yazsın[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 adres versene oyunla ilgili bide dl adresi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 http://www.lineage2.com/main.asp[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 acc yi netcez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 dl için password off ne kıllı iş yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 işte emailini veriyosun serial gönderiyo sana onunla account açıyosun karışık bişey yok. dl için account'a gerek yok zaten[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ok beklioz emaili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ben öğlen gönderdim hala ses seda yok[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 zaten 3 gün sonra anca biter download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Benim var Beta account açıldı ama indirmedim oyunu ama indirmeyi düşünüyorum sanırım oynıcam nick Bither olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 sana ne kadar süre sonra geldi email ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mail hemen geliyor arthur varsa baska bir mail adresi ile dene.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ok saol deniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 kayıt sayfasının bi linkini versene veya sign up for betadan mı alıoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya beyler ben oyunu yükledim acc im da var yani playNC ye de Lineage2.com a da girebiliyorum ama oyunu acitimda ekranda cikan id ve pass yazmama ragmen oyun acilmiyor o ekran kaliyor hep 1-2 kere confirm menusu cikti bastim server sectim connection failed try again later dedi cable connection im bu arada nedendir? patchleri falan yaptim hep[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 official forumlarda bu login problemleriyle ilgili topicler vardı bak istersen. bu arada playNC account'unun email verification maili hemen geliyo ama beta'yla ilgili serial key içeren mail gelmiyo. ben öğlen istedim akşama geldi[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 varda kimse çözüm bulamamış paticik ahalisi belki bulur :-P login tusuna basmaktan sıkıldım öyle open beta yaparlarsa böyle olur of[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Dl de gelmio kaç milyon kişi çekio ya bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Login şu aralar problemli çünkü aşırı derecede oyuna ilgi var, oyuna girmek için devamli login butonuna basın, Bartz serverını secerseniz pek sorun yaşamazsınız en kalabalık ve bence en lagsiz server =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bende diyorum bu jiwa(guru) nerde.. son 200 mb... attım schematigi factory e seri comp chest yapiorum 3 gun surer heralde :D geliyim yipratiim seni biraz kore lilerle bir olup :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ya arkadaşlar farklı bi adres yok mu yardım edin acc geldi oyun yok hadi rahat cekilcek bi dl adresi bekliom sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 başka adres yok, partial download varmış eskiden onu da kapamışlar önce .exe linkini bi download manager'a at, sonra ordan dene, kesin bağlanıyo bikaç deneme sonra. internet download accelerator kullanıyorum ben yeni bi server açılıcakmış yoğun talep yüzünden. login problemi kalmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 BideBurası var burdan indiriom ben biraz kastım oldu bende dağ kullanıom dap rulez :D %5 daha yarın akşam biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 oyunu lineage2.com da west mirror inden indirin daha hizli ve sifre sormadan indiriyor..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bende varım Starbreeze nickim[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar