deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ASdasds fight'ı şimdi izledim de o boss sevici arkadaş kim? 7.2x'teki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Boss yatınca olan patlamayı cok severim gerçekten :) herkes delirir bağıran,gülen.. tebrikler bu arada :) fakat tam anlayamadım ama priest galiba biri warlocktu da priestın ui'si çok kötüymüş yauw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben de bu tarz videolarda hep küfrederek kapatırım o kısmı.. bu arada uiler çok rezil hele warlock arkadaşın... gz son olarak. felmyst ve twins i de kesersiniz hızlı hızlı yakında. ama muruya gelince bi duvara toslarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 warlockun uisi berbat demişsinde hepi topu quartz war. onun dişinda bildigin standart wow uisi işte. omen olmazsa olmaz zaten. belki sw stats addonu kaldirilabilir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ona bi pitbull yada xperl falan lazim focus suz ui olmaz :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 CuteButPsycho said: warlockun uisi berbat demişsinde hepi topu quartz war. onun dişinda bildigin standart wow uisi işte. omen olmazsa olmaz zaten. belki sw stats addonu kaldirilabilir o kadar. classic wow ui sis tırt zaten ıvır zıvır dolu. ayrıca dagınık çoğu şey. videoda ilk uinin sahibi de 5 çantayı falan koymuş ekranına ne ie yararsa? toptan kaldırmalı daha sade ve daha kullanılışlı bi ui daha iyi giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar