deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ASdasds fight'ı şimdi izledim de o boss sevici arkadaş kim? 7.2x'teki :P
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Boss yatınca olan patlamayı cok severim gerçekten :) herkes delirir bağıran,gülen.. tebrikler bu arada :) fakat tam anlayamadım ama priest galiba biri warlocktu da priestın ui'si çok kötüymüş yauw :S
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben de bu tarz videolarda hep küfrederek kapatırım o kısmı.. bu arada uiler çok rezil hele warlock arkadaşın... gz son olarak. felmyst ve twins i de kesersiniz hızlı hızlı yakında. ama muruya gelince bi duvara toslarsınız.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 warlockun uisi berbat demişsinde hepi topu quartz war. onun dişinda bildigin standart wow uisi işte. omen olmazsa olmaz zaten. belki sw stats addonu kaldirilabilir o kadar.
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ona bi pitbull yada xperl falan lazim focus suz ui olmaz :/(
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 CuteButPsycho said: warlockun uisi berbat demişsinde hepi topu quartz war. onun dişinda bildigin standart wow uisi işte. omen olmazsa olmaz zaten. belki sw stats addonu kaldirilabilir o kadar. classic wow ui sis tırt zaten ıvır zıvır dolu. ayrıca dagınık çoğu şey. videoda ilk uinin sahibi de 5 çantayı falan koymuş ekranına ne ie yararsa? toptan kaldırmalı daha sade ve daha kullanılışlı bi ui daha iyi giderdi.
Öne çıkan mesajlar