aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bazen ben hümanistim diyor bazen rasyonalist oluyor degiþik bir psikoloji bir felsefe idiotloji idiot, idiot idiotloji
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sizce bu tip terbiyesiz ve asagilik insan gibi konusma becerisi bi ozel yetenekmi? Ben hic sanmiyorum. Kim aptal, kim idiot? Nasil bir tavir bu, espri, mizah bir yere kadar... Karsinizdaki de etten kemikten insan.. Biraz daha terbiyeye davet ediyorum sizi. Iyi geceler.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Sizce bu tip terbiyesiz ve asagilik insan gibi konusma becerisi bi ozel yetenekmi? Ben hic sanmiyorum. Kim aptal, kim idiot? Nasil bir tavir bu, espri, mizah bir yere kadar... Karsinizdaki de etten kemikten insan.. Biraz daha terbiyeye davet ediyorum sizi. Iyi geceler. herkes layigini bulur
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Anaaaa hala mı tartışıyonuz. Olum sallayın gitsin layn. Nato mermer Nato kafa. Uğraşmayın.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Aluriel said: herkes layigini bulur bi tane de ben vurayım :p sabah sabah tepem attı görünce humanistlik yapacam diye hayvanlar ile sokak cocuklarını eş kefeye koyan zihniyetten ne olur ki... denyo. evde kedimi de beslerim gerekirse sokaktaki cocuga da yardım ederim sanane? sokaktaki cocuga 2 kuruş verip üstüne tokatlayıp hadi s.... git simdi diyen , üstüne gidip te önünden geçen kediye tekme atan adamlar daha çekici geliyor herhalde...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 throine said: yeter artık vurmayın adam öldü.afgagfdasdfsafas
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 laf sölemeye gelmiştim de 26 sayfa olmuş adamı da linç etmişsiniz sadfds.
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 boyle bi mantık yok, cidden yok yani. paramizi nereye harcayacagımız bizi ilgilendirir, bir tane dobermanım var. bugune kadar 5 milyar harcamısımdır, ameliyatı hastalıgı aşısı 2 yaşında. mama parasını saymıyorum, ayda 146 milyonda 15 kiloluk premium class mamaya gidiyor. benim için değerli yani, gerekirse kendimden de fedakarlık yaparım. allahin kopeğine o kadar para harcayacagına evsiz barksızlara para ver diyenlerinde alnını karıslarım yani. sokakta gezdirirken bazen amcalar teyzeler aynı seyı soyluyorlar, şunu besliyecegine evsiz barksız bla bla. uzayın bi ya ehe senin mantıgına gore kendin 50 mılyonluk tshirt değil, 10 mnilyonluk tshirt alıp geri kalan 40 milyonu o evsiz barksız aç insanlara vermen lazım. hatta mümkünse internet paranıda ver, gayet lüx bişi internet tr de bu kadar aç insan varken. edit: mesajlarında caps lock yazmayı bırak recall06. zaten yeteri kadar saçmalıosun bide uzerine capslock haraslayinca daha bi antipatik oluyor.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bizim köpek yaşadıgında valla biz ne yiyorsak oda yiyordu evde 5 kişilik yemek pişiyordu direk tabagıda bizim gibi bulaşık makinasında yıkanıyordu hiç bişekilde ayırmadık yani biz neysek oda öyle idi tabi aşı parası hastalıgı yavruları oldu onların masrafları derken hiç bi zamanda paralar verirken açıkcası aç insanlar aklıma bile gelmedi yani
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 pek post kasamadım ama hayvan besleyeceğinize troll beslemişsiniz
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 throine said: yeter artık vurmayın adam öldü. adam fikirlerini savunmak icin kendini feda etti, aslanlarin onune atladi. humanizm sehidi =(
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 öldüyse kesip sokak kedilerini besliyelim? kahvaltı niyetine :P
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Leopar said: throine said: yeter artık vurmayın adam öldü. adam fikirlerini savunmak icin kendini feda etti, aslanlarin onune atladi. humanizm sehidi =( humanizm deil ki bu ucuz komunizm humanizm icinde human (insan) geciyor diye insancilik demek deil insanlik demek hayvan sevmekte insanliktir dogayi korumakta insannara esit davranmakta
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hayvanları sevmeyen onların yaşamaya hakkı olduğunu düşünmeyen bir hümanizm olduğunu kabul etmiyorum.böyle fikirler daha çok islamcı(dinci) kesimin fikirlerini andırıyor.evde hayvan beslenmez, parayı fakirlere ver, hayvan giren eve melek girmez orası lanetlenir veya hayvanlar sadece eti sütü kürkü için beslenir gibi.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Norak said: öldüyse kesip sokak kedilerini besliyelim? kahvaltı niyetine :P iiiiireeeaaannnççççssssıııın
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu saçma konu nasıl bu kadar uzamış ya ?
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Horizon , Buyse ve sir'e kardeş geldi
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Çok mesaj vardı hepsini okumadım , ama bütün evcil hayvan besleyenleri genellemek yanlış olur bu konuda. Evet bazı insanlar var ki evcil hayvanı bir süs eşyası olarak görüyorlar. Bir sürü gerekli gereksiz masraf yapıyorlar arkasından sıkılınca ya sokağa atıyorlar ya da hayvanat bahçesi , veya bir petshopa veriyorlar. Emin olun bu tarz insanlar zaten insani yardım vs. bilmezler. Hayvanı süs eşyası gibi görenden ne bekliceksin ? Ama bunların dışında gayet yardım sever insanlar var , hayvanı hayvan sevgisinden dolayı evinde besler , aynı zamanda sokağındaki hayvanları da beslerler. Bu tarz insanlar genel olarak insanlara karşıda aynı şekilde yardımsever oluyorlar.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 recall06 bu kadar düz ve dandik bir mantıksal(?) çıkarıma rastlamayalı baya olmuştu. hayvanların yaşama hakkından insanların yaşam hakkını daha üstün görme çaban imbaymış. kaldı ki şu dünyada ki sudur, enerjidir bilumum maddı kaynağı evcil hayvanların boğazından keserek mi kurtaracaksın? kalmadı çünkü dünyada daha mantıklı bir yol? devam et recall ellemediğin bi din, spor ve sanat kaldı sanırım o konularda da kendin gibi bir topic açarsan 2009 Troll Awards senindir.
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Turkiye topraklari ustunden bu kadar ac cocuk bu kadar evsiz kimseniz insan ve muhtac aile varken.. Insanlarin evlerine villalarina vs, evcil hayvan alip, onlara bir suru para harcamasini,ki 100 milyon 50 milyon bile cok buyuk para Turkiyede bir ogrenci bursu aylik o paralar.. ki cok daha fazlasi harcaniyor cogu zaman.. Hayatinda doktor gormemis bebeklerimiz cocuklarimiz varken, nasilda asilari ve veteriner kontrolleri icin dunyanin parasini oduyorlar.. Komur yardimi alip oyunu satan insanlara laf ettigimiz kadar, cevremizde bu kadar ac ve yardima muhtac COCUK varken evcil hayvan beslemeyi savunan kisilere neden laf etmiyoruz. Lutfen panter emel gibi gelip saldirmayin, fikir olarak karsi cikabileceginiz birsey varsa onu soyleyin.. İpod Touch 16gb mi 32 gb mi?
Öne çıkan mesajlar