Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yol tutusu onemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selam, mADmaXimus said: ben civa basicam arabamin lastiklerine, tarihe gecicem İvmelenmeyi geçtim de, durmak istediğinde o ataleti hangi babayiğit fren sistemi omuzlayabilecek, onu merak ederim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Muhtemelen asfalt calismalarinda micir ezmek icin kullanilan silindirlere benzer arac. frene gerek yok arac gitmeyecegi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 binek arabalarda lastik ısınması???8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selam, Valla dün 190-200km/h bandında seyredip eve vardığımda gayet güzel ısınmıştı. Hele ki jant... oy oy oyyy... Buradan Audi'ye seslenmek istiyorum; Hangi hıyar mühendis intercooler'ın arkasına hava çıkışı olmayacak şekilde çamurluk davlumbazı tasarladı? İçimde kalmıştı, dile getirmek istedim :P Sıcak havada zaten bayılıyor araç, bir de bu dengesiz tasarım boğuyor. Yaşasın S4 sol ön çamurluk davlumbazı :D (yakında benim olacak) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 parantez ici ?? walla mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben bastim boyle oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 helyum mu osso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Otogaz. :) para kusura bakma foto icin dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 :) Lastikler ısınır tabiki binek arabada da. Bu yüzden lastikleriniz sıcakken hava basmayın derler. Soğukken basmakta imkansıza yakın gerçi balon değilki üfleyerek şişiresin illa benzinliğe kadar gitmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Vodan said: :) Lastikler ısınır tabiki binek arabada da. Bu yüzden lastikleriniz sıcakken hava basmayın derler. Soğukken basmakta imkansıza yakın gerçi balon değilki üfleyerek şişiresin illa benzinliğe kadar gitmek gerek. elbette ısınır ama bu yüzde 79u azot olan havanın genleşmesiyle tamamı azot olan gazın genleşmesi farkını, o hacimlerde hesaba değer kılacak bir ısınma değildir. büyük lastikler veya aşırı hızlarda (kamyon otobüs f1) fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar