Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast and the Furious 3 Geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
According to Ananova (http://www.ananova.co.uk), Paul Walker confirms rumors that Vin Diesel is looking to return to the "Fast and the Furious" franchise for a third movie.

"Nothing's definite - you know how this town works!" he says. "But the sequel did really well and rarely do you see a sequel reach the success of the first one. We actually did much better, so I think we'll go back and do a third one, and we're hoping Vin will be on board. It will be great - me, Tyrese and Vin[hline]Ya hocam yaktır şuna bi malbora...
Akciğer (Beyin'e)

XÆ®ø fâ®ß®Ìght
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
coronius, 18 December 2003 16:24 tarihinde demiş ki:
taxi serisine doner eger ucuncuyu de cekerlerse:([hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...

Taxi serisi her bölümde olayı daha fazla abartıyordu bi nevide fransa reklamı yapıyorlardı,yani peugoutla aklınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz o araba herseyi yapar tadında bi izlenim vermeye çalışıyorlardı.Ama Fast and Furious öyle değil yaptıkları herşey gerçeğeyakın bence gelirse süper olur[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:

[Bu mesaj thasaad tarafından 26 December 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çekilsin ama birincisi gibi olsun.. ikincisi hiç zevk vermedi...

ilki güzeldi yaa adamlar ver maykıl 500 ver corç 400 sen git kamera al sen g,it şuradan birileirini çağır hadi toplaşın film yapıyoruz tadındaydı ve tadından yenmiyordu

ikinci film bariz bevırlyhils kokuyordu sevmemiştim...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca:
geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var
Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş:
benim pipim de seninkinden büyük
Mesaj tarihi:
F&F bir felsefesi olmadıgından bahsetmıs bı arkadas matrix gibi degıl falan demıs en azından hayal urunu degıl F&F Matrix gibi.

Hiç bi felsefesı olmadıgı ıcın ılk otomobılın varolusundan berı bunu bır yasam tarzı halıne getırdı ve otomobıl askına yapılmadık sey bırakılmadı.

Yasam kaynagı olan herseyın bır felsefesı wardır.Bız kımsenın felsefesıne laf etmıyoruz ve bır felsefesı yok demıyoruz kımse de bıze boyle laf etmesın.

OTOMOBIL BIR YASAM TARZIDIR KULLAN YADA YITIR SECIM SENIN.[hline]I'M LIKE A LEGEND OR
SOME KIND OF PROPHECY
Mesaj tarihi:
geçen hafta ikincisini gördüm de, uzun süredir bu kadar kötü bir sinema filmi seyretmemiştim. sırf vites kolu göstermek için bu kadar fosirik bir hikaye olabilir mi ya? tv'de gösterseler gece 1'den sonra anlarım da bunu bir de para verip izlemeye gidiyorsun. ne dialog, ne mantık, (evet efendim aksiyon filmlerinin de mantığı olur sadece matrix'in değil) ne oyunculuk filan hepsi sıfır. zıt ikili gibi bişi yapmaya çalışmışlar ama o kadar alakasız olmuş ki, öldürselerdi bütün cast'i filmin sonunda o zaman alkışlayabilirdim. kötü adam bile birşeye benzemiyordu yahu..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Mesaj tarihi:
Aslına bakarsanız...
Otomobil Yaşam Tarzıdır... Araç Değil : )[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz...
Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz...
Bir Mesken Bulamadım Gönlüme...
Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bugun 1. film vardi moviemax de, filmde konu yokki 2 tane kasli adam, 5 tane guzel popolu cirkin suratli kadin, ve 100 tane guzel araba ama nereye kadar gider boyle, accayip sahneler var ama hepsi birbirinden kopuk.. zaten turkce dublaj diger filmlere gore iyi olmasina ragmen felaketti bazi yerlerde altimiza isiyoduk 5-6 kisi :)[signature][hline]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
We live For 1/4 mile

Önemli olan 2 kaslı adam veya 5 güzel kadın değil :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
  • Yeni Oluştur...