Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inönü komedisi...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş için ölürüm , bu dünyada 3 değerli varlığımdan birisidir Beşiktaş benim. Ailem gelir önce , sonra sevdiğim kız ve bir de Beşiktaş. Yağmur , çamur yollarına düşerim o puslu mabedimin , gözümden yaş gelene kadar bağırırım 2. evimde. Tartışırım herkesle Beşiktaş'ım için. Sabahlara kadar ağlarım maçlardan sonra evet sonra siz geldiniz demirören ve kıymetli ekibiniz , soğuttunuz beni , beni olduğu gibi tribündeki herkesi. Yılların efsanesi çarşıyı bile soğuttunuz. Ajanmısınız? nesiniz siz? Bugün kandil , defolup gitmeniz için Allaha dua edicem , ilahi bir güç olmazsa gidiceğiniz yok çünkü. Yazıklar olsun hepinize...
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam hukukçu düşünün teşvik primine legal ve etiktir demişti. düşünün böyle bir adam o zamandan beri hala bu takımın as başkanı. artık utanmayı geçtim insanları utandırıyorlar. bence çok bile satılmış o kadar kombine. bu kadar salak olunmaz artık ya. yeter yani yeter. içine ettiler takımın hala orda konuşşuyorlar duruyorlar. hala kendilerinden övünerek bahesiyorlar filan. artık sabır sınırları filan kalmadı yani. taraftar maça gitmese taraftarı suçlarlar biz harikayız derler ama. resmen aptal yerine koyuyo beşiktaşlıları. rezaletin ötesi
Sosyal ağlarda paylaş

abicim 1700 kombine ya. 1700 kombine. insan şu kombine sayısının üstüne nasıl hala orada durur. hiç mi utanma yok bunlarda. defolun gidin ya

hayır o 1700 kombineyi de kim aldıysa selamımı yolluyorum. kesin yarısını demirören çevresine dağıtmıştır zaten. bu adam kombine satılıyor diye göstermek için gidip kendi de almıştır bi 500tane cebinden onu da beklerim
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
abicim 1700 kombine ya. 1700 kombine. insan şu kombine sayısının üstüne nasıl hala orada durur. hiç mi utanma yok bunlarda. defolun gidin ya

hayır o 1700 kombineyi de kim aldıysa selamımı yolluyorum. kesin yarısını demirören çevresine dağıtmıştır zaten. bu adam kombine satılıyor diye göstermek için gidip kendi de almıştır bi 500tane cebinden onu da beklerim

alınanların çoğu numaraları filanmış. hatta %80. pahalı kombinelermiş. kapalısı açığı hala tepki gösteriyor. bunu anlamıyorlar işte. anlamak yerine taraftar bize destek olmuyor diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
cemad said:

alınanların çoğu numaraları filanmış. hatta %80. pahalı kombinelermiş. kapalısı açığı hala tepki gösteriyor. bunu anlamıyorlar işte. anlamak yerine taraftar bize destek olmuyor diyorlar.

diğer takımlar için bunu söyleyebilirsin ama bunu beşiktaş ve taraftarı için yazamazsın. senin o kapalı dediğin taraftar grubu zaten beşiktaş kongre üyelerinden oluşuyor çoğu. yani körü körüne bir taraftarlık değil.

o pahalı dediğin yerlerin büyük bir kısmıda kongre üyesi taraftarlar tarafından alınıyor.

peki bir kısım alıyorda bir kısım neden almıyor diyecek olursan, bahsettiğin grup son yıllarda takım üzerinden rant sağlamaya başlayan ve sonunda kendini fes eden bir topluluktu. fazla anlatamadım ama şöyle söyliyim, alanlar yönetim tarafından desteklenenler, almayanlar da yönetim tarafından desteklenmeyen grup.

seba ve bilgili bu grupla uğraştı, 2 side hiçte yakışık olmayan bir şekilde küfürlere tutuldu. aynısı demirörene de yapılmaya çalışılıyor ama belki size komik gelecek ama demirören bu konuda yılmadı ve sonuna kadar da devam etti bildiğinde.

beşiktaştaki taraftarlık farklı bişi. pek anlatamadım anlatmak istediklerimi, farklı bişi bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ulan biz de zombi össan'a laf ediyoduk. bunlar asmıslar be, össan melek bunların yanında ahaha.

Özhan Canaydın en azından beyefendi bir adamdı, gerek Sinan Engin olsun gerek Demirören olsun Özhan'ın yanına bile yaklaşamazlar.. Aziz Yıldırım da dahil buna..

Zaten bir rivayete göre Yıldırım Demirören'in babası, bu yeteneksiz oğlu şirketi batırmasın, başka bir şeyle uğraşsın diye BJK'ye başkan yapıyorlar.. İki koyun güdücek yeteneği bile olmadığı ortada zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
toggie said:
ulan biz de zombi össan'a laf ediyoduk. bunlar asmıslar be, össan melek bunların yanında ahaha.

Özhan Canaydın en azından beyefendi bir adamdı, gerek Sinan Engin olsun gerek Demirören olsun Özhan'ın yanına bile yaklaşamazlar.. Aziz Yıldırım da dahil buna..

Zaten bir rivayete göre Yıldırım Demirören'in babası, bu yeteneksiz oğlu şirketi batırmasın, başka bir şeyle uğraşsın diye BJK'ye başkan yapıyorlar.. İki koyun güdücek yeteneği bile olmadığı ortada zaten..

bu yazdığına sen inanıyorsan ne ala, ama yok saçmalamak için yazdıysan farklı konulara yaz.

adamı sempatik bulmayabilirsin, antipatikte bulabilirsin ama bu saçmalaman için gerekçe bile olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kulübümüz'den Açıklama:

Son günlerde sistemli bir şekilde çeşitli yazılı ve görsel basında yer alan; Kulübümüz, Yönetimimiz, Teknik Heyetimiz ve Futbolcu kadromuz hakkında yalan ve tamamen senaryo mahsülü yayınlara karşı açıklamamızdır:

2008-2009 Süper Lig futbol sezonuna Beşiktaş olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek en iyi şekilde hazırlanırken, ligdeki iddiamızı ve hedefimizi ortaya koymuşken ve de oynadığımız maçlarda da bir ölçüde spor kamuoyuna bunu göstermişken, bu tür olumsuz yayınları kasıtlı bulduğumuzu, bunların Beşiktaşımız'ın yıpratılma çabaları olduğunu kamuoyuna ifade etmek istiyoruz. Çünkü:

İki değerli futbolcumuz arasında geçen tatsız bir olay Yönetimimiz tarafından en ağır şekilde cezalandırılmışken ve olayın üzerinden haftalar geçmesine rağmen her gün gündeme getirilmesi,

Teknik heyetimizin son derece yoğun bir şekilde takımımızı lige hazırlarken, başarılı olmak için herkes hazırlık kampında terini son damlasına kadar akıtırken, sudan sebeplerle, yalanlarla ve senaryolarla yıpratılmak istenmesi,

Hiç kimse tarafından asla kabul görmeyecek yukarıda bahsedilen iki futbolcunun olayında, teknik heyetin ve menajerin dahil edilmeye çalışılması,

Kombine satışları ve stad projesi ile ilgili iki Asbaşkanımız'ın demeçleri irdelendiğinde, özünde aynı anlamı belirten beyanları çarpıtılıp, farklıymış gibi gösterilmesi,

Aslında beyanatlarda vurgulanan husus; stad projesindeki çalışmaların devam etmekte olduğu ancak taraftarlarımızda beliren kararsızlığı gidermek için maçların İnönü Stadı'nda oynanacağı ve satışların bir an önce yapılması için taraftarların takımını desteklemeye davet edilmesi içeriğini taşımasına rağmen farklı yönlere çekilmeye çalışılması, (nitekim açıklamalardan sonra kombine kart satışlarımızda önemli artış olmuştur; taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.)

Yönetimimiz; Kulübümüz adına çalışmalarında yoğun bir emek sergilerken basında yazılanlar iyi niyetten yoksun, kasıtlı yayınlardır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla arz ederiz.

Beşiktaş JK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...