Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten Sevmediğin Biriyle Çıkmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bkz. kizlarin dogru durust adamlar dururken piclere asik olmasi

Bu birazda uzerine alinma icten mi geliyor desem bi bok atma iste. Genelde var bu sendrom. Guzel bi kizin ne olursa olsun ciktigi eleman sığır olarak nitelendiriliyor bu dogru dimi hehe. Bisey buluyolardir illa ki :d
Mesaj tarihi:
Olivies said:
said:

Bu birazda uzerine alinma icten mi geliyor desem bi bok atma iste. Genelde var bu sendrom. Guzel bi kizin ne olursa olsun ciktigi eleman sığır olarak nitelendiriliyor bu dogru dimi hehe. Bisey buluyorlar illa ki :d

çok güzel bi kız die düşünüosan yanındaki erkek manken olmadığı sürece ki olması zor oluo genelde, kıskançlıktan bi laf atiosun. veya kusur ariosun adamda. zevkli bişey o hehe
Mesaj tarihi:
Yani iste, en son Lost'ta sawyerin omuzlar dusuk muhabbetine girdik baba benimkilerin goruyon dimi diyo yandan biri.
Lan adam 2 bolum gomlek giydi diye kadinlar seti bascakmis ciplak istiyoruz diye, biz neyi tartisiyoruz :d ama dehset zevkli fg.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Olivies said:
said:

Bu birazda uzerine alinma icten mi geliyor desem bi bok atma iste. Genelde var bu sendrom. Guzel bi kizin ne olursa olsun ciktigi eleman sığır olarak nitelendiriliyor bu dogru dimi hehe. Bisey buluyorlar illa ki :d

çok güzel bi kız die düşünüosan yanındaki erkek manken olmadığı sürece ki olması zor oluo genelde, kıskançlıktan bi laf atiosun. veya kusur ariosun adamda. zevkli bişey o hehe

walla aga bunu sirf yapiyo olsam eyvalla
genel bisi oldugundan war olduguna eminim
Mesaj tarihi:
tabi ki oluo zaten, dediim gibi manken bi adamla çıkmıosa çok düzgün bi insanla ki çok nadir böle bişey olur. Kusur oluo.

Ama sorun işte direk olaya fiziksel bakio olmak. Hani çift görürsünüz kız çok güzeldir erkek çok tipsizdir. Hemen ulan nsıl şu adamla çıkıo şu kız derler. Ben de ister istemez derim. Ama öle dememek lazım die düşünüorum. Dememeye dikkat ediorum en azından. Bi olayı varmış adamın demeki ki tavlamış kızı =)
Mesaj tarihi:
Mortis said:
tabi ki oluo zaten, dediim gibi manken bi adamla çıkmıosa çok düzgün bi insanla ki çok nadir böle bişey olur. Kusur oluo.

Ama sorun işte direk olaya fiziksel bakio olmak. Hani çift görürsünüz kız çok güzeldir erkek çok tipsizdir. Hemen ulan nsıl şu adamla çıkıo şu kız derler. Ben de ister istemez derim. Ama öle dememek lazım die düşünüorum. Dememeye dikkat ediorum en azından. Bi olayı varmış adamın demeki ki tavlamış kızı =)

http://samueljscott.files.wordpress.com/2007/04/dollar.jpg
Mesaj tarihi:
ya 10 sayfa zaten olabilecek tüm çözümler tartışıldı daha fazlası artık çözümlerin lineer kombinasyonu olur onu da sen bul :p

ayrıca dolar artık mark oldu dolarla bu iş yürümez
Mesaj tarihi:
gercekten sevdigin biriyle birlikte olamamak demistim ben.

cikmak cok salak bi laf o yuzden kullanmak istemedim, birlikte olmayi da seks yapmak anlaminda kullanmadim, vay anasini, cok bedbahtim.
  • Yeni Oluştur...