Makaveli Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Turkcerap dinleyenlere yada dinlemek isteyenlere Sagopa Kajmer'in yeni albumu, "Bir Pesimistin Gozya$lari"ni tavsiye ederim, mukemmel olmu$.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 o ne yenirmi[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Eagleeye lameri yüzünden -ne yazik ki- ögrendigim bir adam.. ona buna küfredip duruyor..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ****** gidin popun **** leri diye şarkısı faLAN var rezalet[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 albümü dinleyeli 3 ay oldu diyecek bişey bulamadım hele o abi bokuyedik kızz zart deidler zurt oldu muhabbeti yıktı beni :) + sagaponun yeni albümü geliyor çıkış tarihi 27 mart - 29 mart arası türkçe rep il ilgili en sıcak haberleri www.suikast.de adresinde bula bilirsiniz[signature][hline]www.dragger.org [Bu mesaj Ragnar tarafından 28 Mart 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 sagopa'nin eski albumlerinde kufurleri oldugu dogru, ancak bu son albumunde kufur hic yok, ikinci olarakta ragnar, ben zaten o albumden bahsetmistim :) cikali cok oldu.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ehehe :)[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar