Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prot Paladin

Sleeper

Öne çıkan mesajlar

oncelikle buraya bilgi isteyecegim bir yazı yazacagım hic aklıma gelmezdi ama prot paladin (hatta paladinin tamamı) hakkında birsey bilmedigimi farkettim (skill acıklamaları dısındaki bilgiler) ve ayrıca acı bir durum olarak paladinden zevk aldım ki bu cumleyi kuracagım da aklıma gelmezdi :D

su an lvl 30 prot paladin sahibiyim ve ilerde nasıl olur merak ediyorum, end game de herhangi bir tank paladin gormedim de :) acaba karazhan dısından tanklık yapabilirler mi ? ya da druid tank gibi bir noktaya kadar super tank olur ancak o nokta hep var oldugundan sadece low mekanların tank ı mı olur ??? konusunda tecrubeli arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya, bir kere her endgame raiding guildi için vazgeçilmez bir class prot paladin; ama genelde raidlerde 1 tane main oluyor, guild içinde de 1 ya da 2 yedek tutuluyor gibi gördüm ben; değişebiliyor tabi.

Karazhan, zulaman, mh falan hep prot paladin için yaratılmış raidler resmen; tek başına spot bulamaman çok zor (dün akşam 2 saat prot paladin aradık mesela)

Ayrıca prot dışında tek tankla da yapılır alala sdf, sadece arkanızda darkın heallaması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

End-game de güzel misal benim paladin alt solo tanklıyabiliyor hyjal i badge/za vs agırlıklı gear ile bi tek anetde inefernallerı ben aliom(tek fr bende var) boss u başkası alıo onun harici güzel bt dede idare ediyor.
sunwelde denemedim hiç ama Sunwell Radiance aurası biraz uyuz (moblarda -20% dodge ignore ve 5% extra hit)
kalecgos le brutallus tankları üzüyor ama Felmystte pala tank çok güzel oluyor skeletonlar için sonuçda her raide bi tane lazim tanklamadığı zaman bile heal setini giyip sub-efficent heal atabiliyorsun.

benim tank seti buffsız
24 dodge
16 parry
25 block (500 block value)
490 spell dmg
16k hp (1270 stam)
74 spellhit 21 melee hit
Alt olduğundan item yelpazesi çok iyi değil >.< ama yinede
geniş geniş yetiyor bt/hyjal için zaten bok+fort+flask ve shoutla 20-21 k hp oluyor geniş geniş tanklıyorsun
Tek sorun parmakların acıyo hyjalda millet öküz gibi dps yüklendiğinden tablayıp aggronun düşük olduğu moblara üyklenmen gerekiyor sadece cons atarım aggroyu tutarım olmuyor :)
TPS de fena değil 1200-1300 stable tps yapiyorum
ud/demon bosslarda olurda ret palayı grbuma alısam şaman ve bm hunterla beraber 1700-1900 arası stabil tps yapabiliyorum.

//edik: Buildi yanlış linklemişim
0/43/18

build ama 0/40/21 düşünmekdeyim sonuçda ret pala herzaman bulamıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Eee peki bunun leveling buildi nasıl verilmeli? Bende de bi 42 level paladin varda retri kasıyorum bide prot deniyim.

Benim retri leveling build aşağıdaki gibi :

Level 10-14: 5/5 Benediction

Level 15-16: 2/2 Improved Judgement

Level 17-19: 3/5 Deflection

Level 20: 1/1 Seal of Command

Level 21-25: 5/5 Conviction

Level 26-28: 3/3 Pursuit of Justice

Level 29: 1/3 Crusade

Level 30-32: 3/3 Two-Handed Weapon Specialization

Level 33-34: 3/3 Crusade

Level 35-39: 5/5 Vengeance

Level 40: 1/1 Repentance

Level 41-43: 3/3 Sanctified Judgement

Level 44: 1/3 Sanctified Seals

Level 45-49: 5/5 Fanaticism

Level 50: 1/1 Crusader Strike
Sosyal ağlarda paylaş

paladin tecrubem cok olmadı ama ne retri pala ne holy pala cok da hosuma gitmedi zaten paladin e karsı gıcıgım da vardır ama prot pala cidden eglenceli geldi (ilk defa denedim) kendime sasıyorum paladin begendigim icin ama cidden guzel tankadin :P bu build i sevdigim icin bu sekilde kasarım ben cok sorun degil benim icin crit gormek pala harici butun class lar ile oynadım tbc oncesi butun end game instance lara girdim (tbc de evlendim :P ) o yuzden beni eglendirmesi daha onemli hehe

end game konusunda da imba birsey olur insallah
prot spec icin yazılanlar umut verici :)

edik : yuzsuzlugun boylesi ama bir de talent yapıstırayım tam olsun :)))
http://www.wowhead.com/?talent=sZVGzI0hdgMqtVbxx
http://www.wowhead.com/?talent=sZVGzIxhdgMqtVbx
tabiki burda neyin niye olmaması gerektigini soylerseniz daha makbule gecer :)
Sosyal ağlarda paylaş

enema said:
sanctity aura

onu ben de gordum :P muhim olan dps e etkisi nedir ki eg instance larda ??? holy dmg toplam dmg in ne kadarını olusturuyor ki %10 holy dmg icin as den vazgecilebiliyor ? ya da ne kadar gear lazım ki as kullanmaya gerek bile kalmadan tanklamak rahat olabiliyor ? muhim olan boyle tiyolar :)

talentlerimi kimse incelememis henuz 2 talent koydum birinde defans verdim digerinde vermedim asıl onları koyma amacım suydu; warrior da rage sorunu yasamamak (ki boyle de yasadım her daim :P) icin def skill vermem ben tank oldugum zamanlarda sadece armor alırım. ama paladinin rage gibi bir derdi olmadıgı icin defans ı +20 yapmak daha akıllıca olabilir ya da baska bir yorum olabilir :) sonucta nedir sizin dusunceniz defans ve armor hakkında ?

edik : retribution aura nın aggro uzerindeki etkisi var mıdır ? var ise ne kadardır ? aklımdaydı hep yazmayı unutmusum konuyu actıgımdan beri :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:
muhim olan dps e etkisi nedir ki eg instance larda ??? holy dmg toplam dmg in ne kadarını olusturuyor ki %10 holy dmg icin as den vazgecilebiliyor ? ya da ne kadar gear lazım ki as kullanmaya gerek bile kalmadan tanklamak rahat olabiliyor ? muhim olan boyle tiyolar :)

yok m buna cevap verebilecek bir paladin ??? yoksa holysleep durumu mu var jsdflshalsd :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...