Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ne saçma bişey kime sorsam yok dio kime verdiler peki bu beta accları. Herkes başvuruda bulundu kura yöntemi ile dağıtılmadı mı sonucta bu acclar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 mail gelicek dediydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Fan site yöneticileri, BlizzCon ve WWI'ye katılanlar beta aldı. Tabi bir de muhtemelen alpha'da oynayan family&friends :] Acc Managemant'dan yapılan başvurulara henüz key yolladığını sanmıyorum Blizzard'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sanmıyorum dha türklerden alan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Türkler ile alakası yok. Eğer bir FanSite yöneticisi veya ekibinden değilseniz, WWI veya Blizzcon'a katılmadıysanız, Alpha'da yer almadıysanız ve Blizz Store şanslılarından değilseniz, yapacağınız tek şey beklemek. Random seçim yapıyorlar, eğer söylediklerine bağlı kalırlarsa. Bu konu için her seferinde bir başlık açmayalım lütfen. Kitliyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar