Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dün akşam dondurma yedim yediğim kaseyi yere koydum (bidaha alırım diye) dizi izliyorum.sabah bi baktım içi karınca dolmuş.kaseyi aldım suya tuttum hemen içindekiler gg oldu da diğer yerdekileri öldüremiyorum kıyamadım.korkutucu bi yöntem bilen var mı? bide arası parkeli bi evde yaşıyosanız yere böyle şyeler koymayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 deodorant sıkıyorum 1 fıs içeri kaçıyolar hemen de sonra tek tek geri çıkıyolar neyseki geçici çözüm dgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 halbuki sıktıgın deodarantın onune cakmak tutsan gecıcı cozum kalıcı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 eczanede satılan bi tarım ilacı var zinon mu zenon mu öle bişi bizdede cok karınca oluyodu cok kalıcı bi yöntem pamuğa biraz o ilactan döküp köşelere ve aralara sürüyoruz sonra o pamukları cocukların vs ulaşamayacağı yerlere atıyoruz (yatakların altı gibi) 1 sene ne karınca ne böcek ugramıyo sivrisineklere bile pek rastlamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Killer said: dün akşam dondurma yedim yediğim kaseyi yere koydum (bidaha alırım diye) dizi izliyorum.sabah bi baktım içi karınca dolmuş.kaseyi aldım suya tuttum hemen içindekiler gg oldu da diğer yerdekileri öldüremiyorum kıyamadım.korkutucu bi yöntem bilen var mı? bide arası parkeli bi evde yaşıyosanız yere böyle şyeler koymayın abi kasedekileri boğarak öldürmüşsün yerdekilere nası kıyamıyosun ki? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Böjeek said: Bu bizi de telef etmesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bizi telef etmedi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 parkeye döktükten sonra yalamazsan parkeyi birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu ilacların etkisi sadece dokununca olmuyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dokunmayın karıncalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 günahtır öldürmeyin , can taşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dokunmayın olm karıncalara hiçbi zararı yok kimseye kendi halinde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kapıdan dışarıya doğru şekerden yol yap. bırak kendisi cıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 karınca için değilde kahrolası sinekler için bir çözüm yolu arayalım. koltuk altımdan ısırmış hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi kasedekine yapcak bisey yok kaseyi dışarı mı atim?neyseki kurtuldum karıncalardan su döktüm etraflarına 1 2 saat sonra gittiler.bi kaçı öldü tabi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Laraken said: Killer said: dün akşam dondurma yedim yediğim kaseyi yere koydum (bidaha alırım diye) dizi izliyorum.sabah bi baktım içi karınca dolmuş.kaseyi aldım suya tuttum hemen içindekiler gg oldu da diğer yerdekileri öldüremiyorum kıyamadım.korkutucu bi yöntem bilen var mı? bide arası parkeli bi evde yaşıyosanız yere böyle şyeler koymayın abi kasedekileri boğarak öldürmüşsün yerdekilere nası kıyamıyosun ki? evet. ahahaahah hem boğarak ölüm en acısı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Killer said: abi kasedekine yapcak bisey yok kaseyi dışarı mı atim?neyseki kurtuldum karıncalardan su döktüm etraflarına 1 2 saat sonra gittiler.bi kaçı öldü tabi:/ adam killerrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar