Makaveli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 bari kendi accountunuzdan mesaj atsaydiniz, karizma cizilecek diye yeni account'a ne gerek var? :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 eskiden paralı değilmiydi orası?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
patara Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 said: Dmx, 24 Mart 2004 20:38 tarihinde demiş ki: bari kendi accountunuzdan mesaj atsaydiniz, karizma cizilecek diye yeni account'a ne gerek var? :) Karizma çizilmek ? Bence çok çirkin bir cümle bu. Adam ister admin rumuzuyla atar ister bir başka rumuzla. Bence karizmanın çizilmesi daha çok servera 50 kişi sınır koymakla ya da arkadaşın serverı açtığını belirtmesinin tam tersine kapanmasıyla da çizilebilir. Bilmem anlatabildimmi. Mesaj Yerine Ulaşır >>>> [Bu mesaj patara tarafından 24 Mart 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 İlk günden başladınız didişmeye yani..[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN
dengeleme Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Arkadaşlar duyduguma göre sylveria yeniden acilmis. Sylveria yi bekleyenlere söliyim dedim.
Lucretius Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Evt Acıldı Sylveria Herkese Hayırlı Olsun[signature][hline]Grandmaster Shoter
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: patara, 24 Mart 2004 21:10 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 24 Mart 2004 20:38 tarihinde demiş ki: bari kendi accountunuzdan mesaj atsaydiniz, karizma cizilecek diye yeni account'a ne gerek var? :) Karizma çizilmek ? Bence çok çirkin bir cümle bu. Adam ister admin rumuzuyla atar ister bir başka rumuzla. Bence karizmanın çizilmesi daha çok servera 50 kişi sınır koymakla ya da arkadaşın serverı açtığını belirtmesinin tam tersine kapanmasıyla da çizilebilir. Bilmem anlatabildimmi. Mesaj Yerine Ulaşır >>>> [Bu mesaj patara tarafından 24 Mart 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] ilk olarak 3. $ahis olarak lafa atlamana bir yorum bulamiyorum, ayriyetten Quaxis kapanmami$tir, ve $uanda kesinlikle bir kullanici limiti yoktur, baglantimizda ortadadir. Sizin gibi sazanlara ve Quaxis bitti diyenlere inat, buradayiz...[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ilk ay parasiz ikinci ay parali gibi bişey duydum. Huma duy sesimi bu kadar güzel free shard varken paralı yapma.. Yapman işime gelir ama benden sana tavsiye..[signature][hline] Unlive Admin - Ra
zgrw Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 eet millet sylveria yeniden açılmıştır . gelin oynayın ben 2 yıldır oynuyom ayrılmayı düşünmüyorum Ç)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Dmx, 26 Mart 2004 20:09 tarihinde demiş ki: said: patara, 24 Mart 2004 21:10 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 24 Mart 2004 20:38 tarihinde demiş ki: bari kendi accountunuzdan mesaj atsaydiniz, karizma cizilecek diye yeni account'a ne gerek var? :) Karizma çizilmek ? Bence çok çirkin bir cümle bu. Adam ister admin rumuzuyla atar ister bir başka rumuzla. Bence karizmanın çizilmesi daha çok servera 50 kişi sınır koymakla ya da arkadaşın serverı açtığını belirtmesinin tam tersine kapanmasıyla da çizilebilir. Bilmem anlatabildimmi. Mesaj Yerine Ulaşır >>>> [Bu mesaj patara tarafından 24 Mart 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] ilk olarak 3. $ahis olarak lafa atlamana bir yorum bulamiyorum, ayriyetten Quaxis kapanmami$tir, ve $uanda kesinlikle bir kullanici limiti yoktur, baglantimizda ortadadir. Sizin gibi sazanlara ve Quaxis bitti diyenlere inat, buradayiz... Birde transparan verdata yürütmekle karizma çok çizilir...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Old Amentes Developer [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 27 Mart 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 dmx tartismayi pek sevmem ama sylveria nın acılma topicinde konuyu saptırıp üstüne vazife olmayan birseyler yazman gereksiz fake acc alıp da topic acan biri var ise bunu sen degil bölüm yöneticileri pek tabi söyleyebilirler.
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bence de bu haberi başka yerlere çekmeyelim. fake bir account ile duyurmanın avantajını da göremedim. Admin gel derse kötü mü etmiş oluyor?[signature][hline]Silencer
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 :) Sylveria Hayatimda oynadıgım en ii sharddi zamanında , ancak paralı olması nedeniyle ortam bozuldu vsvs, tekrar paralı olması işlerine gelmes kimsenin işallah olmaz ve adam gibi aynı kulvarda yarişabileceğimiz shard cıkar en azından sylveria pvp shardı deil ph acıp oynatmıyor gelen geliyor , rol da öle , böle shardlara bizde eklenmek istediğimiz için sizlerin izinden gidiyorus bize örnek olun :)[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Tabi quaxisde pvp shardı olarak zamanında dmx zamanında mukemmeldi oda ayrı konu.. dmx rulz =)[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
patara Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: DIEMASTER, 27 Mart 2004 12:33 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 26 Mart 2004 20:09 tarihinde demiş ki: said: patara, 24 Mart 2004 21:10 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 24 Mart 2004 20:38 tarihinde demiş ki: bari kendi accountunuzdan mesaj atsaydiniz, karizma cizilecek diye yeni account'a ne gerek var? :) Karizma çizilmek ? Bence çok çirkin bir cümle bu. Adam ister admin rumuzuyla atar ister bir başka rumuzla. Bence karizmanın çizilmesi daha çok servera 50 kişi sınır koymakla ya da arkadaşın serverı açtığını belirtmesinin tam tersine kapanmasıyla da çizilebilir. Bilmem anlatabildimmi. Mesaj Yerine Ulaşır >>>> [Bu mesaj patara tarafından 24 Mart 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] ilk olarak 3. $ahis olarak lafa atlamana bir yorum bulamiyorum, ayriyetten Quaxis kapanmami$tir, ve $uanda kesinlikle bir kullanici limiti yoktur, baglantimizda ortadadir. Sizin gibi sazanlara ve Quaxis bitti diyenlere inat, buradayiz... Birde transparan verdata yürütmekle karizma çok çizilir... Ahh ahh ne diyeyim sana. Transparan verdata'yı ilk bulan daha doğrusu serverında kullanan Exile Coder. Kendisi yakın arkadaşımdır. Şimdi duysa benide onunla konuştuklarımızı gelse buraya yazsa. Coder transparan verdata anlatımını kendi sitesi için ultimadevolopers için saklamıştır. Ve ben dahil kimseye anlatmamıştır. Birgün bizim çocuklar abi böyle bir durum var bizde yapalımmı diyince bu işe koyulan ben olayı yapıverdim. Sonra geldim bu forumlarda (ultimedevolopers açılmadan evvel ) paylaştım hatamı yaptık. Ehh anlıyorumki hata yapmışım.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 etmeyi bilmiyorsaniz gidin ema'nin postlarini okuyun lutfen, ya da hic etmeyin, insanlara malum olur sizin neye cevap yazdiginiz -bag said: Iyi de şimdi sana dokunan ne burada onu anlıyamadım... ???[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer [Bu mesaj Baggio tarafından 28 Mart 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Alalhım yarabbim sphere in kendi forumlarında yazan transparan menüleri ne zaman Coder buldu? birde kendini öyle inandırarak yazmışın hata mı yaptık falan lol[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/343460-sylveria-acildi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Alalhım yarabbim sphere in kendi forumlarında yazan transparan menüleri ne zaman Coder buldu? birde kendini öyle inandırarak yazmışın hata mı yaptık falan lol[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman..
Öne çıkan mesajlar