Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Dakika: Güngören'de patlama!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl önüne geçilebilirki ya bi düşünsenize,her sokağın başına bi tane polis dikilmesi lazım.Ki en son çare de olsa yapılmak zorunda.
Bu halkın devlete karsı ayaklanması isteniyor,sözde içsavaş çıkarmaya çalşıyo pabucumun PKK sı.

Toplasan 10.000 hadi 20.000 hadi 1 milyon olsun.Sen kimsin ki 70 milyonluk bi cumhuriyeti yenicen,Hayır matematiğin yetmiyosa gelsinler hepsine özel ders veririm lavuqların.
Mesaj tarihi:
hava harekatlarında darbe yiyince en aşağılık teröre başladılar..şimdi bazı angutlar başlar pkk üstlendimi, "en bi terör örgütü ergenekon gündem mi değiştiryor" diye abuklamaya..akp medyasını iyice takip edin..ulan adamlar ankarada kend adamlarını canlı bomba yaptı,d.bakırda pkklı fail yakalandı..adamların en aşağılık tarzı bu..
Mesaj tarihi:
0ne said:
Nasıl önüne geçilebilirki ya bi düşünsenize,her sokağın başına bi tane polis dikilmesi lazım.Ki en son çare de olsa yapılmak zorunda.
Bu halkın devlete karsı ayaklanması isteniyor,sözde içsavaş çıkarmaya çalşıyo pabucumun PKK sı.

Toplasan 10.000 hadi 20.000 hadi 1 milyon olsun.Sen kimsin ki 70 milyonluk bi cumhuriyeti yenicen,Hayır matematiğin yetmiyosa gelsinler hepsine özel ders veririm lavuqların.

seksen darbesi ile nasıl önüne geçildi ise öyle önüne geçilebilir.yeterki polis ile jandarma istesin.bu arada darbe ile değil.polis istese her olayı çözer.mobese var ihbarlar var v.s.
Mesaj tarihi:
fede said:
bi bomba patlatıp, insanları oraya toplayıp sonra ikinci bombayı patlatmak nasıl bi şerefsizliktir lan

1989 yılında islami terör örgütü BM'ye ait bir sahaya girer, kadın çocuk demeden onlarca kişiyi tararlar. Yaralılar BM'ye ait bir binada toplanır. Doktorlar, ambulanslar koşuştururken kilosunu hatırlamadığım ama eşşek yüküyle olduğu bariz olan bir bomba ile bina havaya uçurulur. The Kingdom filmine bakın, aynı taktik...
Mesaj tarihi:
acı acı güldürmüştür
said:
telekulakcıların işi cok oldugu için gercekten terorist olanları dinleyemediklerinden onlarca kişinin öldüğü gündür.

"hazır telekulakcılar, hukumete muhalif profesor, asker sivilleri dinliyor elllesmeyin mesgullerdir.."
diye dusunen teroristlerin kan doktugu gundur.

o değil de bunun altına yazsınlar bakalım kardeşlik, onlara haksızlık yapılıyor reererere rörörörörö

bunlara kucak açan aydın kılıklılar olduğu sürece daha çooook yüz bulur bunlar.. dağdakinden çok şehirdeki destek vereninden tiksiniyorum ben.
Mesaj tarihi:
fede said:
bi bomba patlatıp, insanları oraya toplayıp sonra ikinci bombayı patlatmak nasıl bi şerefsizliktir lan

El kaide boyle yapiyor irakda once bombanin islemedigi araclarin altindan patlatip ters ceviriyor o araci kurtarmaya gelen ve aractan cikanlar ciktiktan sonra havan topuile bolgeyi vuruyor..
Mesaj tarihi:
düpedüz şerefsizlik..ama öte yandan güngören falan dolaylarında kürt nüfusu oldukça fazla diye biliyorum, pkk niçin orayı hedef almış olabilir bilemiyorum..

ntvmsnbc said:

İstanbul Valisi Muammer Güler, bombaların çöp kutusuna 21:55’te yerleştirildiğini ve aralıklı olarak patlatıldığını söyledi.

Olay yerindeki MOBESE kameralarının kaydettiği görüntülerin incelemeye alındığı belirtiliyor.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Saçmalamayın abi, Amerikan karşıtı grup neden kendi halkımızı hedef alsın?

Bir iddia ortaya atacaksan mantıklı olalım, işkembeden sallamayalım.

Ergenekon CIA operasyonudur ve Amerika dusmani gruplarla cok yakin iliskileri vardir..

Hatta Rusya ve cin blogu tarafindan desteklendigini dusunuyorum..

Bu nedenle amerika baskinindan elcilige giremeyeceklerini bile bile gidip Turk polisini vurdular, simdide turk halkini hedef aldilar..
Mesaj tarihi:
Hepimizin başı sağolssun. Yaralılarada acil şifalar.

Şerefsiz herifler. 13 ölü 70 üstü yaralı. Sivile doğrudan saldırı. Şu an acayip küfür ediyorum.
Mesaj tarihi:
Recall06 said:
fede said:

El kaide boyle yapiyor irakda once bombanin islemedigi araclarin altindan patlatip ters ceviriyor o araci kurtarmaya gelen ve aractan cikanlar ciktiktan sonra havan topuile bolgeyi vuruyor..

yahu sen ciddimisin,el kaide niye sivili öldürsün direk,amerikan-ingiliz konsolusluğunu,vatandaşını vurur bu kadar basit..abd karşıtı niye güngörende bomba patlatsın,saçma sapan yazmayın bi ya...
Mesaj tarihi:
Recall06 said:
Ben PKK oldugunu dusunmuyorum, ergenekon baglantilida demek istemiyorum ama mutlaka AMERIKA karsiti bir grup..

VE elcilik baskini ile alakali oldugunu saniyorum..

sana antalyadaki belediye işhanı binasını hatırlatırım.cokta güzel pkk yapmıştı.o gün oradaydım.herkes orada kalabalıktı 7 kişi şehit oldu(veya öldü)amerika felan kimse düşünmüyordu.motorsiklete bomba yerleştirmiş simitçinin yanına park etmiş sonra patlayı verdi.o sırada ergenekon yoktu dimi? hah... bugunde şehit verdik.güneydoğuda ergenekon istanbulda ergenekon.buldunuz günah keçisi vurun bakalım.

edit:belediye işhanı olarak değiştirdim.
Mesaj tarihi:
Elkaide böyle yapıyor demişiz de bu taktiğin sivillere uygulayacak kadar vicdansız olamamışlar belli ki.

Ayrıca yardıma gitme olayı da bence bizim ayrı bir özelliğimiz. Benim de oturduğum bölgede, komşularımın arkadaşlarımın olduğu yerde patlama olsa çıkar giderim evden direkt yardıma.

Zaten terör örgütünün istediği de bu, sırf can almak değil. Psikolojik olarak rahatsız etmek vatandaşı. Öyle ki bomba patlasa dışarıda çıkama kapıdan.

edit: geçç kalmışım yazmakta.
Mesaj tarihi:
el kaide yapar. usame bin ladin bizzat kendisi verdiği röportajda, abdnin yanında olan tüm ülkelere asker veya sivil ayırmadan cihat ilan ettiğini söylemişti
Mesaj tarihi:
Bu sladırı Türkiye'de yaşayan insanlara yapılmıştır, kürtler yoğun, lazlar az, çerkezler bol falan demenin manası yok. 13 kişi öldü, adamların ne ırktan olduğu önemli değil, 13 Türkiye vatandaşı bir terör saldırısından hayatını kaybetti. Saçma sapam lafları şu konu içinde geçirmeyin bari be. İnsan öldü lan insan hala orası kürt yoğunluklu bölge falan demeyin be.
Mesaj tarihi:
kürtler içinde de pkk ya destek vermeyenler var hoop biz gücümüzü yitirmedik korkun bizden haraç vermeye devam edin yoksa canınızı alırız demeye çalışıyor olabilirler mi?
Mesaj tarihi:
adamlar açıkça internet sitelerinden türk şehirlerinde bomba patlatırız diyorlar,hala burada el kaide-bi de ergenekon çıktı,yuh ki yuh- lafları..

hedef abd olsa adam gider otelin plajında abd li turistlerin yanında patlatır..
Mesaj tarihi:
@arjantin

Yahu fikir beyan ediyoruz, neden vurur anlatiyim,

Sen eger amerika ile amerika karsiti olan bir derin devlet yapilasmasinin ustune yuklenirsen onlarda buna karsilik seni hedef alir..

Amerikan operasyonuna CIA bilgilerine kucak acan TURK polisini cezalandirdilar simdide halki cezalandiriyorlar..

Veli kucuk amerikaya karsi cephe aldigi icin orduda yukselemedi fazla ve sonrada ergenekonla IPINI cekti CIA.

Ama tabiki onlarinda guvendikleri belli odaklar vardi ve simdi iste TR yi hadi bakalim CIA sizi kurtarsin dercesine bombaliyorlar..

Bu yorumdur arkadaslar ben uzamn degilim.. Siz pkk diyorsun bende degil diyorum zaman gosterir..
Mesaj tarihi:
Valla burdaki kürt nufus fazla olabilir tanıdıkta çok ama hepsi vatanını seven insanlar olaya müdahale edenlerdende vardır illa ayrım yapmayalım arkadaşlar terörün ırkı dini olmaz.
Mesaj tarihi:
arjantin said:
adamlar açıkça internet sitelerinden türk şehirlerinde bomba patlatırız diyorlar,hala burada el kaide-bi de ergenekon çıktı,yuh ki yuh- lafları..

hedef abd olsa adam gider otelin plajında abd li turistlerin yanında patlatır..
nedankoya soyleyeyim sarcasm tagi eklesin bari yetolara ozel.
  • Yeni Oluştur...