Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ay'da 9 kez yürümüş olan astronot'un söylediklerini gösterdi starTV şimdi. uzaylılar gerçekten var falan diyor tarif ediyor kısa boylu iri gözlü falan diye dünyaya defalarca gelmişler. roswell miydi neydi oradadaki kaza da gerçek falan demiş. NASA da açıklama yapmış ama yalanlamamış. Saklanıyor olmasının sebebide sovyetler birliğinin bunu bılmesını engellemekmiş. ne düşünüosunuz konuyla ilgili? ben uzaylı vardır ama gelmıyorlardır dıye dusunuodum, bu adamın birebir kendi konuşmasını yayınladılar inanmadım değil
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yamulmuyorsam birileri şimdi kaynak gösterip açılmıştı diyecek.ardeth astronotun yaşını fln hesaplayıp o adam bunamıştır diycek sonra.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Açıldı bilim tekniolojide. Ve evet gerçekler tabii ki koca uzay bize mi kalmış :D
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 nil zaten bahsettıgım dunyaya gelıyor olmaları. ben geldıklerıne ınanmıodum gelseler bu kadar saklanabılecegıne de ınanmıyordum
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dünya da nasa nın araştırma labaratuarlarında
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oha yani direk ellerinde var o yaşam formlarından? e çüş ama.
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 zaten bize hep anlatıldığı gibi o kadar teknolojisi ileri yaşam formuysalar kaza yapmadıkça fln ele geçiremezlerdi veya haberimiz olmazdı bence.yok teknolojileri o kadar ileri değilse onlar da bi yerlerde böyle bizden başkası var mı diye tartışıyorlardır.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 di mi lan? gelip alırlardı bi de yani, şerefless mı bunlar da bırakıyorlar dünyada? bi alıp geri gömün bişi yapın arkadaşım.
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya ben bi uzaylıyla evlenmek istiyorum nedir bu insanoğlunun yalanlarından çektiğimiz :( hatta baksana uzaylılar da demiş geldik biz oralara diye çay kahve fln
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 uzaylılar için tehlikeliyiz biz. çünkü yapımız vahşi ve elimize geçerlerse deney falan ayağına hayatı biter.gelmesinler şimdilik ileride kafa yapısı biraz gelişince tanışırız.
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kafa yapım iyice gelişti bu ülkede olmanın avantajı olsa gerek
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Abi gelip giderler yav nolcak. Biz evrenin tum sirlarina hakim miyiz ki? Fizik kurallarimiz tamamen dogru mu? Wormholelardan gecip geliyorlardir mesela. Ki saklanir yani neleri sakliyolar adamlar tek tuk kaniti olan birseyi mi saklayamayacaklar
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://imagecache2.allposters.com/images/pic/GLO/FAN00025~UFO-I-Want-to-Believe-Posters.jpg google map'in ufo yakalaması http://www.liewcf.com/blog/archives/2005/05/google-map-caught-ufo/ ayrıca ayda dokuz kez yürümek ne demek. bi sefer gittiler. adam gibi dese ya gittim bi sefer diye. görgüsüz.
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 o fotoğraf biraz saçma geldi bana. o kadar ufak olabileceğini sanmıyorum. uydunun yerden yüksekliği kaç kilometre ki?
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 "sovyetler bilmesin diye" açıklaması komikmiş
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gugıl ufo saçma olmuş, hiç uçak gördünüz mü siz google map de? onu mu yakalıcaklar
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 selam. UFOlar hakkında bilinen birşeyler varsa bile bunu ancak fizikçilere açıklarlar, üzgünüm :(
Öne çıkan mesajlar