DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 aşagıdaki paragrafı türkçeye cevirirseniz çok sevinirim *DUE TO THE DANGER OF SENDING PRESSURIZED BALLS THROUGH UNPRESSURIZED TRANSPORTATION (ie: cargo planes used by the post office, UPS, etc.), WE ARE ONLY ABLE TO SHIP CASES OF BALLS BY UPS GROUND TO DOMESTIC ADDRESSES (addresses inside the continental U.S. only). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ne topu onu söylesen anlarım belki[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Tenis topu hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: DesPerado_4, 26 Mart 2003 21:58 tarihinde demiş ki: *DUE TO THE DANGER OF SENDING PRESSURIZED BALLS THROUGH UNPRESSURIZED TRANSPORTATION (ie: cargo planes used by the post office, UPS, etc.), WE ARE ONLY ABLE TO SHIP CASES OF BALLS BY UPS GROUND TO DOMESTIC ADDRESSES (addresses inside the continental U.S. only). Basınçlı topları basınçsız nakliye ile yollamanın yol açtığı tehlike yüzünden (posta ofisinin kullandığı kargo uçakları,ups, vesaire) top kasalarını sadece yerel adreslere karadan ups ile yollayabiliyoruz(sadece amerika kıtasındaki adreslere).[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ups nedir bilmiyorum bir posta türü de bilmiyorum yani tam olarak :)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Yani sadece amerika kıtasına yolluo yani başka yere yollamıoyo anlıcagımız. ok teşekkürler arkadaşlar yasrdımınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 United Parcel Service of America [Bu mesaj Zed tarafından 27 Mart 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ben de öyle anladım valla ne yalan diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ulen amma fesatsınız:) koptum hehe[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar