Loramis Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 evet arkadaşlar Bence Cok buyk bir Olay bu Galatasaraylı olarak tek diyecegim COk buyuk bir risk.. Ya Çıkışa geçicez Yada Çoküşe... zaman gostericek bence sizlerin goruşleri nelerdir.?[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Hagi ile bence hiç birşey olmaz. Yapı olarak teknik direktörlüğe uygun bir yapısı yok bence Hagi'nin. Aşırı Sinirli,Disiplinsiz,Sinirli olmadığı zamanlarda ise fazla yumuşak :)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 loramis aynen dediğin gibi ya çıkış ya çöküş ama bence çok büyük bi çıkışın olması daha muhtemel çünkü o bütün futbolcuların abisi. dertlerinden daha ii anlar we fatih terimin yapamadığı bazı şeyleri yapar(takımın gençleşme we tecrübelenme olayını gerçekleştirmek gibi)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 hagi the magnificent. -daha fazla yorum yok.-[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ne mi diyoruz? yönetim terim'i harcadı sıra hagi'de [Bu mesaj Raid3r tarafından 26 Mart 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ha terim haaaagiiii[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 zaten Özhan Canaydın sırf taraftarla barışmak için aldı Hagi&Popescu&Ergün Gürsoy troykasını...Ergün Gürsoy geldi yavaş yavaş gs yükselmeye başlar erif baş şikeci de otekiler olmaz gibime geliyor[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bence iyi olmaz ama zaten denencekmis sezon sonuna kadar ole okudum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Fatih Terim'i yollayıp Hagi'yi antrenör olarak getirebilen bir anlayış içinde Gs nereye kadar gider bilmiyorum.. Türk futbolu adına gs'nin eski günlerine dönmesini isterim ama..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 gürsoy şikeci mi? trabzonda mafya karıştı işe, fb de zaten mafya + siyaset + hakemlerin onların istediğini yapması, bjk de de vardı birşeyler, ama kendi kendilerne girdi anlayamadım. GS de başbakan gsliyken bile hakemler hakkını yiyordu şimdi iyice yerler hakkını.. Yani o harekete devam vermek karı işidir, yazıklar olsun diyorum. Bir basiretimiz bağlandı tam bağlandı yani. Ayrıca Terim'le ayrılmak da ayrı bir hataydı, gerçi başkan yaramadı bize.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bu arada samsun 1 - 0 gs mac bitti[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ben dicektim jacabo :). Neyse işte sonuç ortada.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Gerçekten yazık gs'ye.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bana eskisinden iyi gözüktü gs en azından gol pozisyonu vardı bikaç tane[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ne olursa olsun HAgi Ne yapıp Edip İLK maçını almalıydı. Sebebi tabiiiki puan diil. taraftarın,Futbolcuların Kendisine inanması ve Kendilerine guvenlerinin gelmesi açısından... + medyada cabası...[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 medyada direk bozguncu.. galatasaraydan iyi bir futbol beklenirken eskisini arattı hagi de ışık yok falan diyolar lan daha ilk maç sakin...[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bursaspor a nolduysa gs yede o olacaktır.[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hagi den bu sezon kimse bisey beklemiyor, yani 2 macin 1 ini kazansak grafigimiz eskisinden daha iyi olacak haginin iyi tarafi taze futbolcu, yani birebir futbolcu tutoru, daha yukardan degil asagidan girecek isin icine, futbolcularin halindan anliyacak ama kotu yani, takimin halinden anlamiyacak. 60dk lardan sonraki kotu gidisatlari cozemeyecek sonuc olarak son donemden daha iyi olacak ama genede beklenen galatasaraydan kotu olacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 aynen, bence hagiyi hemen ant. yapcaklarına önce tecrübeli birinin yardımcısı yapsalar daha iyi olurdu.[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 abi adam o kadar takımdan atıldı bursadan bile atıdı sen gel şindi bu adamı 3 büyükelrden birine t.direktör yap oacak işmi yaaa saçmalık yaaa paralı başkan istioz die taraftar baarıo yine aynı adam seçilio bence taraftarda oy kullanmalı bu seçimlerde[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar