Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yarım kase çikolotalı sütü üstüme ve masama döktüm.kornfleks yiyordum taneler bitti bıraktığı çikolota kaldı heryer rezil oldu ya lcd ekrana da fırladı etraf iğrenç kokuyo:(kaç yıllık bilg başı tepsi ile yemek yiyicisiyim ilk defa böyle bi kazmalık yapıyorum =/
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben geçen dolu küllük döktüm laptopun üstüne. nasıl yaptım hiçbilmiyorum
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Fly said: küllüğe bişey oldu mu ? Of bi anda bende küllüğe birşey oldu diye çok korktum ya..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Killer said: yarım kase çikolotalı sütü üstüme ve masama döktüm.kornfleks yiyordum taneler bitti bıraktığı çikolota kaldı heryer rezil oldu ya lcd ekrana da fırladı etraf iğrenç kokuyo:(kaç yıllık bilg başı tepsi ile yemek yiyicisiyim ilk defa böyle bi kazmalık yapıyorum =/ ahahhaha Nesquik :D ben de bi kere tepsi dolusu yemek ve içeceği bilg. masasına yarım koyarak uçurmuştum. yer gök yemek oldu.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gülme komşuna gelir başına : az önce soğuk çorba döktüm laptopa, tuşların arasına falan girdi. karma lol.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Fly said: gülme komşuna gelir başına : az önce soğuk çorba döktüm laptopa, tuşların arasına falan girdi. karma lol. Fly bu söylemin üzerine biraz sonra karpuz yiyecektim.En iyisi biraz erteliyeyim.Komşu özür dilerim bu arada.Geçmiş olsun :(
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 lan bira köpüğü yüzünden 135 milyon kaydı bize, okadar şey döküyonuz nası bi bok olmuyo ya :( edit: adamlar temizleyemedik diye kazık mı attı lan acaba?
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 its not my fault :( nası oldu hala anlamadım csı araştırıyo şu anda
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben 1 bardak buz gibi gazoz dökmüştüm klavyeye yapış yapış
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 siz siz olun wow oynarken portakal suyunu çalkalamadan kapağının açık olup olmadığını kontrol edin. başka bişi demiyorum diyemiyorum
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 benim kulaklık ezogelin çorbanın icine düştü ordan onun etkisiyle klavyeye döküldü kase sorada benim alete :D ne yanmıştım ama.bu gene iyi..
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kaç yıllık bilgisayar başı tepsiyle yemek yiyicisiyim, hiç böyle bi mallık yapmadım. :D Geçmiş olsun :(
Öne çıkan mesajlar