katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Adanada wow oynayabilecegim sehrin icinde bole nezih bi kafe var mıdır ?bilen patiler bi soyleyiversin be :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 adanalı değilim de kuzenim oradayken giderdim, gökkuşağı diye bir yerde oynadığımızı hatırlıyorum. dota vs vardı da wow da olmalı ama kesin konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Abi adı "Gökkuşağı" olan bir yere girerken temkinli ol bence, Blue Oyster tadı yakalamayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gokkusagı bayagı buyuk bi yerdir ya =)... benim bahsettigim baraj yolu'ndaki gokkusagı yalnız... bir de turgut ozal'da vardı sanırım... eskiden normal bi atari salonuydu, buyudu iyice, gerci gitmeyeli 2 sene kadar oldu sanırım ama son gittigimde bile 100'den fazla bilgisayar vardı diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şey mi şu 4-5 katlı, kafe bowlingi pizzacısı falan olan yer ? semt olark bilmiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 evet orası olması lazım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Spidee said: Abi adı "Gökkuşağı" olan bir yere girerken temkinli ol bence, Blue Oyster tadı yakalamayın sonra. anlayan az çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok ya yine çoğunluk anlar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 police ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Turgut özal üzerinde anadolu lisesine gelmeden yol üstünde sağda birsürü oynayabiecğein cafe var. Ayrıca aynen t.özal üzerinde yoncanın karşısında iş bankasının arka sokağında doğuş cafe var. Orda wowcu tayfanın tamamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 t.ozaldaki gokkusagina geldim starcraft bile var wow yok anasini satiim.lutfen adanada wow oynayabilecegim bulun ması kolay bi kafe soleyin :P bu dogus tam olarak nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Rica et kursunlar bir iki makineye. Kolları yorulmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar