ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Baktım bir arkadaş uydular hakkında yardım almış hemen gaza geldim bir aydır çeşitli forumlarda arayıp da bir türlü cevap veremediğim soruyu burada sormaya karar verdim. Ben PVR özellikli (Hani şu hard dsike kayıt özelliği olan) çift tunerli uydu receiverlardan almak istiyorum. Fakat Türkiyede hangi markalar kaça nerden bulunur ve hangi marka tercih edilmelidir gibi sorulara yanıt bulamadığımdan takıldım kaldım. Var mı bu konulardan anlayan yardımsever bir paticik üyesi?
Eno Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 uzaysat.com ve odakuydu.com a bak bi ghald. Ben bilmiyorum ama bu sitelerde aradığın şey olabilir.[signature][hline]Profocio Hosting
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ghald tam bilmiyorum ama bu bilg e takilan reciever lar war hem ekran karti filan gorevi goruyor hemde canagini bi yon war iste tam bilmiyorum oraya cevirdinmi kanllar war cikan filmleri 1 2 ay sonra gosteren onlari direk kayit edebiliyosun (gerci senin dediginde ayni seye geliyor ama nheyse ) tanidik almanyadan getirtiyordu bende istiycektim en son unutmustum hatirlattigin iyi oldu :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Eno' cum saolasin verdiğin linklerden biri benim arastırmalarımda gözden kaçmış çok işime yarasa da hala toplayabildigim bilgi yeterli değil. O yüzden APliyorum bu threadi cunku uydularla ilgili bilgisi olanlara soracağım bin tane soru var herhalde daha.
Öne çıkan mesajlar