Arkansis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Giriş yap diyorum şifremi giriyorum login e bastıktan sonra eskiden 44 lü bilmemne eror gelirdi bu gün de Warning: mysql_select_db(): Access denied for user: 'nobody@localhost' (Using password: NO) in /home/vhosts/ultimatr.com/htdocs/inc/main.inc.php on line 18 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /home/vhosts/ultimatr.com/htdocs/inc/main.inc.php on line 18 Veritabanina baglanilamiyor geliyor olay nedir ? Login olamıyorum , her attığım mesaj için şifremi username imi giriyorum. Yoksa browser ayarlarımdamı sorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ewt aynı şekilde çıkış yap olayında da bu hata çıkıo karşıma. ama aslında login olayı we logout olayı gerçekleşmiş oluyo bu ekran/hata karşına gelince. paticik/forum a yeni bi ie sayfasında girince görüosun login weya logout olayının gerçekleştiini[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bendede başka bir siteye bağlanıyor valla :) eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bende hiç bi şekilde girmiyor her seferinde yazmak zorundayım şifremi yetkililerden düzeltmelerini diliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sarkicim sakin ol sakin ol.. düzelecektir bu da, yaparsin, aslansin kaplansin, gel sana bir kahve veriyim kendine gerirsin.. Ohhh, bak nasil da kendine geldin, gel söyle otur bir de derin nefes al.. :)[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mart 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ehe kendi kendine login oldu bah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar