Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 www.tdk.gov.tr ye giriyoruz, hayat kadını, jigolo gibi kelimelerinin anlamlarını öğreniyoruz. çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ... iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hayat kadınında sonlara doğru atara gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tdkdan basacaklar şimdi evleri 10 kişi aynı anda yapıyoruz küfüe ediyo gibi oluyo abi ayıp adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 evet yazdıydım da heyecanı kaçmasın, gençleri araştırmacılığa özendirelim diye editledim. efsaneymiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 orospu isim, kaba konuşmada Farsça r°sp³ 1 . Hayat kadını. 2 . mecaz Kolay elde edilen, düşük ahlaklı kadın. Birleşik Sözler orospu bohçası orospu böreği orospu çocuğu orospu yemeği Ahahah bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yok direk hayat kadını diye aratın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 "orta malı." ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Budalalığı yüzünden her zaman densizlik eden (kimse). hahahaaha dalyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 .rspu böreğini çok merak ettim. bu karıdan 2 kilo kıyma çıkmaz lafının kaynağı galiba (dedem der ben gülerim hep ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Laraken said: hayat kadınında sonlara doğru atara gelmiş. mauhauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar