Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Corridors Hero Stratejileri

Xecutioner

Öne çıkan mesajlar

Mümkünse goblin assasin
Hani şu mayın + kaboomu olan

Önce mayınlar 5'li öbekler halinde yerleştirilir heryere sonra ilk bi kaç akından sonra hayfan gibi lvl atlanılmış ve para kazanılmış olur char kudurur

Ondan sonra tekrar mayın döşenir bi yandanda res stonelar kullanılıp adamların base'e intihar saldırıları düzenlenir

Budur...[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

Light Forces da Admiral Proudmoore'u al, son ability "sword master" ı aç, sonra git yık ana binayı :)
Anormal güçlü bir hero.
Damned Forces da -bana göre saçma bir hero olan- archimonde var. Onun dışında Kil'Jaeden var, firebolt+vertigo karşı tarafı çıldırtmaya yetiyor.[hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Crıtıcal la beraber gercekten abartı bır hero Admıral fakat karsı tarafta zagg da cok ıyıdır odun kazanmak acısından splash dmg le 5 vurusta 20 kısı oldurebılıyorsun ayrıca en guclu hero bence lord garıthostur str sıyle alakalı bır dmg duzlemı vardırkı trıple double combolarımın haddı hesabı olmamıstır bu charge olayı sayesınde...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende 1 aydan sonra gene başladım gecen kafede.
guzel herolar gelmiş.
o Sword master olayı cok abartı bence resmen ROBOT gibi otomatige baglamış gibi indirio binayı.
ayrıca dark forceslarda yeni bi Balyozlu bi adam var Agility karakteri.oda gayet guzel.
favorim olan Prince of legion ezik kalmış.bide HUlk var ama denemedim ark cok iyi dedi ona bakma lazım.
ama isterse BLADE adını gene konuşturur.:)
Sosyal ağlarda paylaş

admiral produmore (böle miydi adı? :p)
bu hero bariz abartı bence böyle bir hero yu kaldırmaları lazım..
5 vs 1 bile olsan o hero varken kazanamamak gibi bir ihtimalin yok.
sword master ability ve critical vuruşları ile
bugün üstüste 1980 dmg koydum..
karşımdaki hero lar sn sürmeden ölüyorlardı. binaları saymıyorum bile...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldar, 24 January 2004 01:38 tarihinde demiş ki:
abi stun denen bi olay var stun at durdur adamı

evet archimond ile adama hiç durmadan neredeyse toplasan 2dk. lık stun attım, 3 hero adamı kesemedik bizim manamız bitince swordmaster ile 3 ümüzün ölmesi 10sn sürmedi.

NOT: kazma değiliz karakter abartı...
Sosyal ağlarda paylaş

valla o Admiral çok abartı bi karakter bence adam yapıyo sword masterı castle ı alması 5 saniye sürüyo çok sinir bi olay o yüzden bizalmıoruz oynarken stun çözümde stun yapan adam archimond flnsa 2-3 kişi dalcan ya ölür yada kaçar:)yada sizdede stun yapan bi hero lazım eğer mountain king flnsa yine bi stun bi agility herosuyla alınır rahat
Sosyal ağlarda paylaş

biz kafede 4vs4 13.9 oynuyoruz arkadaşlarla.

şimdi karşı tarafın 4 ude stunner alıyor ben tum hepsınden ıyı oynuyorum genelde fraglerde katlıorum hepsını ama bnm takım bıraz dandik bu nedenle benı 4 kısı stundan cıkartmıyorlar kazanamıoruz her seferınde 1. oldugum halde tavsiyesi olan war mı? (takım deıstır dıceksınız ama karsı taraftan olmayı sevmıorum zevkı cıkmıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...