Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 video kesin fake zaten. özellikle alay etmek için yapıldığı kesin. duvardaki atatürk resmini taşımış adam odadan odaya. ilk başta yaptığı konuşma da inanılmaz saçma. şakaysa komik ciddiyse daha da komik. "bağımsızlık temeline dayanan düşünce yapısıyla ortaya çıkan gerçek araştırmacılık, toplumun bir bütün olduğuna işaret ettiğinden, evrensellik ve barış amacına ulaşır" bu ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sırf o laf yüzünden fake değil işte :P o mantık erke'ye ait, sitelerinde de görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yahu adam dalga geciyor bariz, ironi yapiyor heueh kurdugu cumleler, videonun bariz kotu kalitesi, eski ve kotu aletler... anlayin breh :P bizim arkadas yapti bunu, odev modev degil, oylesine eglence olsun diye, beni cok eglendirdi acikcasi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bence birileri ERKE'yle maytap geçen bi bitirme ödevi olarak hazırlamış bunu. 3D lazer efekti falan. Ayrıca anlatan adam 92den beri yürüttüğümüz çalışma diyo 92 yılında o en fazla 10 yaşındaydı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yahu arkadas yapti diyorum odev modev degil, eglence olsun diye, sonsuz enerji ureten birseyin uzerine geyik yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ha ben görmedim onu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 arkadaşına tebrikler o zaman hehe harbiden erke yaptı zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Böyle saçma bişey olsa gerçekte, kesinlikle şaşırmazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Azmodai said: yahu adam dalga geciyor bariz, ironi yapiyor heueh kurdugu cumleler, videonun bariz kotu kalitesi, eski ve kotu aletler... anlayin breh :P bizim arkadas yapti bunu, odev modev degil, oylesine eglence olsun diye, beni cok eglendirdi acikcasi :P erkeden dahaiyisini beklemediğimiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ERKE said: 28 Temmuz 2008 Şirketimizin Adı Kullanılarak Yapılan Yanlış Bilgilendirmeler ile İlgili Kamuoyu Duyurusu Bazı kişiler tarafından çekilen, şirketimize ait olduğu belirtilen modellerle ilgili görüntülerin bazı ağ sayfalarında yer aldığı öğrenilmiştir. Bu görüntülerdeki modellerin şirketimizin herhangi bir patent başvurusuyla ve özellikle 21.11.2006 tarihli basın açıklamasıyla kamuoyunun bilgisine sunulan 10.10.2006 tarih ve TPE 2006/05622 numaralı "Erke Üreten Bir Kuvvet Makinesi ve Bunun Çalışma Yöntemi" başlıklı patent başvurusuyla hiçbir ilgisi yoktur. Bu görüntülerde yer alan kişiler şirketimizde hiçbir zaman çalışmamış olup, bu kişilerin şirketimizle herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu asılsız görüntülerin ne maksatla hazırlanmış olduğu şirketimizce anlaşılamamıştır. Üçüncü şahısların herhangi bir zarar görmemeleri için bu ve benzeri asılsız görüntülere ve açıklamalara kesinlikle itibar etmemelerini dikkatlerine sunarız. Ağ sayfamızda (www.erketurk.com) yer almayan hiçbir açıklamanın şirketimize ait olmadığını ve şirketimizi bağlamayacağını kamuoyuna bu vesileyle tekrar duyurmaktayız. ERKE Erke Araştırmaları ve Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bizim çok değerli bir fizik hocamızın lafı vardır: "mekanikte ya da matematikte basit bir şekilde bulunabilecek çok büyük bir buluş olsa Gauss onu çoktan bulmuş olurdu" İmzamı atıyorum altına, Gauss hayvanın önde gidenidir bu da böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_topics_named_after_Carl_Friedrich_Gauss Buarada burda yazmaz ama kendisi daha ortada mekanik hesap makinaları bile yokken çağımızın dijital sinyal analiz dünyasını baştan aşağı sarsacak bir buluş olan Fast Fourier Transformu kendi zamanında bulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Videoyu yapan dönergeci iyi yapmış ama, orjinalindekine çok benziyor. (Bkz. şekil dört, patent başvurusu, sayfa 31) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ahahah adamin videosuna ciddi cevap gelmis kopacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 erkek erke dönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bomba olay kamuoyunda yankı falan buldu o derece komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Sly-One said: erkek erke dönmez löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 dişi versiyonu yok mu bunun? "kadı" diye olmalı bence, herkes eşittir :P video da süpermiş lol lazeri gördükten sora her an elinde lightsaberla darth vader zıplar ekrana felan bekledim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yalnız çok iyi hazırlamış eleman. Lazeri görene kadar ne kadar kötü yapmışlar tanıtımı falan diye düşündüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bina görüntüsü arkaplan zaten direk fake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hehehe bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 acilsita calan harbiye marsindan aletin cok patates durmasina lazeri acma efekti aletler lazerin CIUVVVVVV diye acilip isikalr sacilirken kameranin hafif sallanmasi ve arkada calan muzik vs vs dsafdsfasdffd super olmus dsfdsf konusma filanda cuk oturmus yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dharma girişim türk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Madem iddia ettiğiniz kadar büyük bir buluş yaptınız. Şu tanıtımınıda o kadar iyi yapmaya çalışsaydınız ya... ne lan bu fake resmen lazer :) Ciuuvvv @Ardeth Gauss manyak bi kere! Ne muhattap oluyorsun onunla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Azmodai said: yahu adam dalga geciyor bariz, ironi yapiyor heueh kurdugu cumleler, videonun bariz kotu kalitesi, eski ve kotu aletler... anlayin breh :P bizim arkadas yapti bunu, odev modev degil, oylesine eglence olsun diye, beni cok eglendirdi acikcasi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar