Jose Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 İlişkilerde hep başarısız olan bi kız ve bi anda şenlenen ilişki dünyası üzerine bi manga. Kabul ediyorum, tam bir Shōjo (10-18 yaş arası kızları hedefleyen manga türü) ve her türlü "GAYALERT" diye de bas bas bağırıyo ama çok eğlenceli bi manga allaham. Sadece Bleach ve Naruto nun mangasını takip ettiğim şu dönemde, eğlenceli bi renk oldu, deneyin, belki seversiniz. linksiz de bırakmayayım sizi: http://www.onemanga.com/Absolute_Boyfriend/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bunu bilmiyorum da kadın-erkek hedef kitle ayrımı hayli yanıltıcı oluyor genelde, yaş kitlesi ayrımı biraz daha isabetli. yine de şojo, şonen, seinen, josei her türden çok beğendiğim şeyler çıktı şimdiye kadar. bunlara bakıp aldanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 animesi yok mu sırf manga mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben pek anime takip etmiyorum. muhtemelen vardır. kız-erkek animeleri konusunda da, bunu okusanız, direk kız animesi dersiniz, kabul edelim. ama eğlenceli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar