Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun, acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 İMDAAAAAAAAAAAAAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ürün çok temiz diye tanıtıp satmak istedin ve alıcı buldun. Teslimata dakikalar kaldığı için panik oldun. i win, gife cookie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ürünü sattım, gönderdim, çizilmiş kargoda. U suck, üstteki 2 katı suck. Hatta üstteki ne yapıyor bi anlasam, yardım edin topicine thumbs down yapmanın mantığı nedir? Neyse. Ön kapak değiştirmek çözüm olur da kapatmanın başka yolu yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sonuçta alıcının eline ulaşmadan çizilmiş, adam almaz, elinde kalır ürün. ay vin yani. :P ekran değiştirme dışında bir opsiyon gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 "how to remove scratches from PSP screen" yazdığında yahoo da baya bi sayfa çıkıyor onları incele istersen bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 displex var bi onla temizlemistim ben el konsolu dedigin artik istiridye kaakli olmalidir nintendo nun jeton kareli oldgundan yaptiklari 5. el konsolunda akillari anca baslarina geldi psp2 de kendinden istiridye kapak plz atesi yeniden kesfetmene gerek yok sony kesfedilmisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 istiridye kapak çirkin ama yau. böyle daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bi kuyumcuya git fırça atsın ekrana eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Neyse artık, başka kapak aldım onu göndericem. oooof of anasını satıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 clamshell nasi cirkin be, hic mi Nintendo DS lite gormedin. siyah boole parliyo, aciyosun iki ekran, dinin dinin diye ses cikiyo stereo dan dalga gecercesine Wifi i var, hatta mod kart la linux bile yukleyebiliyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 O tarz kapaklı oyun konsolları hiç ilgimi çekmiyor. DS i de biraz kurcaladım ama gerçekten zevk vermedi, anca platform tarzı basit oyunlar hoşuma gider gibi geliyor. PSP geniş ekranıyla oyun oynamaya daha yatkın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 genis ekran yapmayin demiyoruzki kapakli tasarim yapin aynisini ekran bok olmasin cebe sok cikar yaparken veya cantaya koyarken cizikler filan bide buyuk ekran iyi guzelde milletin tutup 15 inch ekranli "el konsolu" yapmamasinin bir sebebi var el konsolunda en onemli olay cantaya cebe rahat sigmasi yer kaplamamasi ve dayanikli olmasidir iyi guzel alet vs vs de bir el konsolu olarak cok zayif daha cok al beni tuvalette oyna konsolu :p ki sony nin gidip kopya onliycem fantastik olucam diye yuzyilin en gereksiz icadi UMD ye yatirim yapmasi apayri bri komedi umd dondukce motorlu oldugundan pilden yiyor bide ekran boyu buyuk oldugundan pil omru cok kisa dsin %40 i kadar dayanmiyor standart piller ile sony nin daha ogrenicek cok seyi var el konsolu konusunda sirf teknolojik ve grafik olarak ustun bir alet yapmakla olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 "sony'nin öğrenicek çok şeyi var" olayı tartışılır =) zira psp başarısız bir ürün değil. (bu biraz apple-ipod misali.. ürün sadece donanımdan, ergonomiden vs. oluşmaz, pazarlamasına kadar bir bütündür). istiridye kapak koruyucu, buna hayır diyemeyiz zaten =) lakin dediğim gibi bana elde, oynarken çok çirkin geliyor (hani bu konudaki tek tecrübem de nintendo ds zaten, başka bilmiyorum). ne biliyim öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar