Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ACİL] Psp Ekranındaki Çiziği Kapatmak İçin Yardım!!!

Dev

Öne çıkan mesajlar

Ürünü sattım, gönderdim, çizilmiş kargoda.
U suck, üstteki 2 katı suck. Hatta üstteki ne yapıyor bi anlasam, yardım edin topicine thumbs down yapmanın mantığı nedir? Neyse. Ön kapak değiştirmek çözüm olur da kapatmanın başka yolu yok mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

genis ekran yapmayin demiyoruzki

kapakli tasarim yapin aynisini ekran bok olmasin cebe sok cikar yaparken veya cantaya koyarken cizikler filan

bide buyuk ekran iyi guzelde milletin tutup 15 inch ekranli "el konsolu" yapmamasinin bir sebebi var

el konsolunda en onemli olay cantaya cebe rahat sigmasi yer kaplamamasi ve dayanikli olmasidir

iyi guzel alet vs vs de bir el konsolu olarak cok zayif
daha cok al beni tuvalette oyna konsolu :p

ki sony nin gidip kopya onliycem fantastik olucam diye yuzyilin en gereksiz icadi UMD ye yatirim yapmasi apayri bri komedi

umd dondukce motorlu oldugundan pilden yiyor bide ekran boyu buyuk oldugundan pil omru cok kisa

dsin %40 i kadar dayanmiyor standart piller ile

sony nin daha ogrenicek cok seyi var el konsolu konusunda
sirf teknolojik ve grafik olarak ustun bir alet yapmakla olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

"sony'nin öğrenicek çok şeyi var" olayı tartışılır =) zira psp başarısız bir ürün değil. (bu biraz apple-ipod misali.. ürün sadece donanımdan, ergonomiden vs. oluşmaz, pazarlamasına kadar bir bütündür).

istiridye kapak koruyucu, buna hayır diyemeyiz zaten =) lakin dediğim gibi bana elde, oynarken çok çirkin geliyor (hani bu konudaki tek tecrübem de nintendo ds zaten, başka bilmiyorum). ne biliyim öyle işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...