Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 toplama al pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi şu topici uplamayın üzülüyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi seninki baya şanssızlık ya.üzücü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gittim şunu aldım http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3980 ekran kartı olarak şimdilik ana kartın üstündeki kartı kullanacak eğer ihtiyaçolursa ileride ekran kartı alırım zaten anne bilgisayarı oalcğaından öyle aman aman oyun oynanmayacağından iyi oldu 1089TL verdim taksit de oldu yerine gidip alınca ama yerini 15 dakka arandım bulamadım eheh lan ne biçim yere dükkan açmışlar bu arada red in olayı ne? neden üzülüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 adam sistem topladı power hatalı çıktı.power yüzünden işlemcisi yandı.başka bişey daha yanmış ama bilmiyorum.sanırım ram.oha lan düşünsene yeni sistem aldın hatalı parçadan işlemcin gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben de buraya yazayım kirlilik yaratmayayım dedim. Yukarıda yazanları da okudum fakat son yıllarda oyunlarla pek alakam olmadığı için baya baya kopmuşum donanımdan. Kardeşime güzel bir upgrade yapalım dedik, kasası anakartı ram grafik vs herşey çok eksik. Hem bugün için oyunları full' yakın çalıştırsın hem de 2-3 yıl sonra çıkacak TOR, Diablo 3 gibi oyunlar için bir daha yüklü upgrade yapmayalım diyorum (hani belki sadece bir ekran kartı upgrade'i vs ilerde düşünülebilir.) Zaybird'in dediği gibi toplayayım mı yoksa Babacum gibi hazır mı alalım. Sanki hazır almak daha kolaymış gibi geliyor parçaları takma uyum vs konularından pek anlamadığımdan dolayı ancak daha sonra hazır sistemin upgrade'i de aynı şekilde kolay olur mu... Kısaca; ekran kartı-anakart-bellek-işlemci-kasa (psu dahil veya değil) gibi düşünüyorum, yaklaşık 1-1.2k tl gibi bir bütçe ayırabilirim. i5 yerine i7 mi düşünmek lazım mesela, laptoplar bile i7'ye geçti ancak pahalı sanırım...Bir de parçaları yurtdışından getirmek mümkün müdür, zahmetliyse yurtiçinden hangi sitelerden bulabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yeni sistem istiyosun yani? ona göre hemen çıkartayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Aynen öyle. Çok iyi olur bir yazıversen dediğim gibi hiç fikrim yok. Hele uyumudur güç tüketimidir onları da pek bilmiyorum. Dediğim gibi iyi birşeyler olsun 2-3 sene götürsün, ama tabi top-tier olmak zorunda değil. Internet'ten kolay temin edilebilen parçalar olursa süper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 GIGABYTE GA-P67A-D3-B3 INTEL P67, DDR3, LGA1155, USB3.0, SATA3 INTEL Core i5-2500 SR00T,3.30GHz, 6MB L3, çift kanal DDR3 GSKILL F3-14900CL8D-4GBXM G.SKILL RipjawsX DDR3-1866Mhz CL8 4GB WESTERNDIGITAL WD1002FAEX Caviar Black 1TB 64MB 7200rpm SATA DVD yazıcı SAMSUNG SH-222AB 22X Siyah SAPPHIRE 11188-00-40R HD6950 2GB HD6950, PCI-E16 2.1, 2GB/256bit DARK DKCHRACER600BBAP Racer Acrylic 600W peak 3 Fanlı Guc kaynagi 500watt devamli, 600w peak seklindeymis. Bir sorun olur mu? Bir de sistem genel olarak nasil? 5 aydir bir turlu toplayamadim artik alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 @Sotto yazıyorum abicim, i5 2400 gigabyte ga-p67a-d3-b3 (bu anakartı deacon'un postundan gördüm baya iyi kartmış kesinlikle bundan al) gskill ripjawsx ddr3 2x2gb 1600 mhz cl7 seagate 500 gb sata III his hd6850 thermaltake v3 600w 1500 lira falan ediyor. @Deacon iyi sistem olmuş.o anakart hakkatten iyiymiş yalnız.bi de işlemci k versiyonu al.ilerde işlemcin yetmezse rahatlıkla overclock yapabilirsin k modeline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ya ram hizlari cok fazla fark ettirmiyormus sanirim simdi arastirip okudum biraz. Bu yuzden anakarti ve ram'i degistirdim. 2500k da bilerek almiyorum cunku OC yapmam ben ya. Hic sanmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi rahat rahat 4.5 ghz e çıkabiliyo mesela.ama sen bilirsin.ram mhz i çok fark ettirmiyo ama yinede ne kadar fazla o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Zaybird çok teşekkür ederim, yalnız Vatan'dan baktım da 2k'ya geliyor neredeyse ürünler, normal mi yoksa daha ucuza bulunabilir mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eksen bilgisayar inventus exa buralara bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 novabilgisayarda ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 vatandan site fiyatına bakma orda baya indirim geliyor gidip dukkandan sormak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 evet o da doğru.nakit olunca daha ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Tamamdır saolun bilgiler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şu anakarta uygun bir ekran kartı önerebilirmisiniz. 500 W kasa, 4 gb ram var, Phenom 2 x2 3,4 ghz işlemci var. Limit 250 papel. Baya kopmuşum donanım olaylarından kafam allak bullak oldu ekran kartı mevzusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ekran kartı sanırım farketmiyor slot olarak. Onun dışında ihtiyaclarına göre seç bir ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Yani sorun da orda o kadar çok model var ki bunların hangisi iyi karttır hangisi tırt olmasına rağmen fiyatı yüksektir bir fikrim yok. Yani çok da oyun oynayan bir adam değilim arada Diablo 3 takılırım anca. :D Ona uygun bir tavsiye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bilgisayar toplayacaksaniz inventustan toplayin demeye geldim gidiyorum. Hem fiyatlari iyi, hem de inanilmaz hizliler. Oyle boyle hizli degil ve sordugunuz her seye 15 dk icinde cevap veriyorlar. Eksi'de bile kotuleyebilen cikmamis. Inventusu kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu arada burada o kadar soruyoruz ediyoruz cevap alıyoruz e bunun bir de mutluluk paylaşımı olmalı mesela ben sandbridge li i5 sistem aldım buradan okumuş tavsiye almış olmasaydım sandbridge de sandbridge diye tutturmazdım sağolasın izocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Flameoffear said: Şu anakarta uygun bir ekran kartı önerebilirmisiniz. 500 W kasa, 4 gb ram var, Phenom 2 x2 3,4 ghz işlemci var. Limit 250 papel. Baya kopmuşum donanım olaylarından kafam allak bullak oldu ekran kartı mevzusunda. abi hd6790 alabilirsen iyi olur.bütçeyi 300 civarına çıkartabilirsen hd6850 ler var.gayet iyiymiş onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 6850 ye bütçem yetmeyip 5770 cu core almıstım fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar