Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Pek aynisi degil, onlari da bi ara guncellemek lazim aslinda... sistemin omru ustune ne kadar gittigin, guncel kalmak icin ne kadar butce ayiracagina gore degisir. ben 2-3 sene cok rahat idare eder diyorum canavar sekilde. sonrasinda hafif hafif hayiflanmalar baslar. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Seagate 640GB 7200.11 32mb NCQ Sata300 bu HDD nin olduğu bir sistem topluyorum. disk i nasıl bölmemi tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 20şerden 32 parçaya böl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Selam, HTPC tavsiyesi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mani said: Seagate 640GB 7200.11 32mb NCQ Sata300 bu HDD nin olduğu bir sistem topluyorum. disk i nasıl bölmemi tavsiye edersiniz ? c 80-100 gerisi sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ya bişey sorucam, 32 bit yerine 64 bit xp kursam ne denli bi performans farkı yaşarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hosgeldin para; Dusundugum parcalari yazicaktim fakat ben cevabi aksama saklayinca sen elini cabuk tutup diger konuyu acmissin bile, asagi yukarida benim soyleyecegim makine olmus. 780g kesinlikle bicilmis kaftan, daha sonra ekstra bi ati kartiyla hybrid xfire destekleyecek olmasi da ileriye donuk guzel bi yatirim. 5000 black edition fan olmadigi ve carpan kilitsiz bi islemci oldugu icin pek mantikli gelmedi gozume, diger dusuk tdp li brisbane islemcilere (65nm) bakmani oneririm. O konuda problem yasarsan zamaninda forumda liste cikartmistim. kingston a oldum olasi gicigim, a-data nin makul fiyata guzel ramleri var cl4 olarak, dusunulesi. Kasa muhabbetine gelince, hp lerin barebone larinda fln aklin hic kalmasin, okula almislar onlarca, kesinlikle cok kalitesizler, bilesenler ise rezalet. fiyatina girmiyorum bile. htpc de sessizligin yaninda goruntu de (salon falan filan) bi o kadar onemli oldugu icin kasa isini biraz daha dusunmeni tavsiye ediyorum yalniz. yatay profil ve kup kasalar cok guzel cozumler sunuyor. fiyatlari yalniz cok ic acici degil. ucuzlar icerisinden aerocool m40 ve lianli v800 gibi kasalar var goz atilabilecek, psu yu da sessiz ve kaliteli bisey secebilecegin icin bana oldukca avantajli geliyor. Hatta gecen hafta soyle de birseyler yazmistim. Ama dedigim gibi canavar sesi cikaran psu larla tipsiz ventolar, hp ler bu kasalarin yaninda oldukca ekonomik kaliyor oyle bi ugras varsa bisey diyemiyorum. (psikolojik savas actim, hadi bakalim =P) edit [ek] : http://www.mavibilgisayar.com/ud/8151 http://www.hepsiburada.com/sunbeam-htpc-uv-masaustu-mavi-uv-akrilik-kasa-sb-acht-huvb/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd850590#tablnk (boyamakla falan ugrasirim bi dolaba tikarim dersen) birde bi kac aylik kalkinma plani icerisine asus xonar d2 gibi bi ses karti da eklenmesi seyir keyfine cok sey katacaktir. Zira entegre ses kartlari hayli sentetik ses veriyorlar diger kartlarin yaninda, quadrophonic sisteminle hayli eziyet olabilir tizler ve patlamalar. onun disinda bilgisayari nereden alirim sorusunun cevabina ben buralarda genelde gigatek.com.tr ve inventus diyorum. yalniz bu kurlarla gidip birebir konusup pazarlik yapmak, guzel fiyat vermeyene rest cekip parcalari teker teker soylemek de alternatifler icerisinde. onun icinde teknofiyat.com diyoruz. @mumu x64 xp ye bulasma, vista kur onun yerine. veya x86 xp ye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Selam, Her ne kadar gıcık da olsam, Gold'un kur sabitleme ve bonus/10 kampanyası var. Oldukça farklı fiyatlar alabiliyorsun haliyle :) Kasa konusunda ise arayışı sürdürüyorum. 45cm'lik bir derinliğe sahip göze rahatça sığabilecek birşey arıyorum. Kafam atacak ve sonunda kendi kasamı yapacağım. Gidip 1mm 304 al (tek tarafı fırçalanmış olacak ama), otur çiz solidworks'de veya catia'da, yap sac açılımını, ver lazere doğrasın, götür punch'a ile havalandırma panjurlarını açsın, getir atölyede bük, gereken yerlere argon kaynak, al adam gibi PSU, doldur içine zımbırtılarını, paşa paşa bak keyfine... Beni buna zorluyorlar :P İşlemci olarak 4850+ düşünmüştüm 45W tüketimi ile gayet sessizdi ama 5000+BE ile de hızda oynama şansın oluyor ve 65W tüketim yine makul. Ona da kalite sessiz bir soğutma ayarlanabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 1500 YTL'e kadar param var. Bir bilgisayar toplamak istiyorum. ama Monitor LCD istemiyorum. Uzun süredir takip edimiyorum bana yardımcı olursanız iyi olur. Birde dolar bu seviyelere cıkmışken pc toplamak mantıklı olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 P-45 board E-8500 i$lemci 4870 Ekran karti geri kalanlari üzerine toplarsin bi $ekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 $u ba$taki listelere de el atsak fena olmaz. fiyatlar bayagi du$tu yeni i$lemciler, ekran kartlari falan geldi.Biraz ugra$ayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Donanimlar cok degismedi, belki sadece fiyatlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Esh said: P-45 board E-8500 i$lemci 4870 Ekran karti geri kalanlari üzerine toplarsin bi $ekilde.. en uygum ram hangisi olur bu sisteme. 4Gb ram istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 1066 mhz'lik cl5 herhangi bir ust klasman 4gb kit. ocz olur, kingston olur, mushkin olur, adata olur, twinmos olur.. olur da olur, yukaridakiler piyasada en kolay bulunan ramler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Monitor SAMSUNG 19 SYNCMASTER 997MB FLAT düşüyordum ama fiyatı neredeyse SAMSUNG 19 932NW LCD 5 MS ile aynı sizce hangisi daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bilmem, sence hangisi daha iyi olur ? (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Eğer goruntude sıkıntı yaşamıyacaksam aldıgıma pişman olmayacaksam LCD daha iyi olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben olsam crtyi alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yezid said: ben olsam crtyi alirdim Ben Samsung 793MG MagicGreen almıştım yaklaşık 1.5 sene önce ama sonradan çok pişman oldum LCD almadığıma, monitör bi acaip belli yerlerde titremeler başladı çizgi halinde ve resolution değiştirdiğimde monitör geri gelmiyor bazen tık tık tık yapıp duruyor reset atmak zorunda kalıyorum monitör yüzünden. En yakın zamanda da LCD almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet ayni sorunu 793mb'de ben de yasadim bi ara, sinirlenip sertce vurdum alti aydir olmadi bi daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 arkadaslar Amd Athlon64 X2 DC 5000+ (2.6GHz / 1MB / AM2) hakkinda bilgi verebilir misiniz? Isimi gorur mu sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yani amacina bagli bende amd 4200x2 var crysis falan rahat oynamistim bilemcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ya oyle cok oyun delisi degilim.. ama hosuma giden oyunlari oynarim.. birde internet iste programla falan isim yok yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 4Ever said: Eğer goruntude sıkıntı yaşamıyacaksam aldıgıma pişman olmayacaksam LCD daha iyi olur. :D 50 100 milyon icin gozunu harcamaya degermi ? Lcd monitor al yoksa gozlerin icin harcarsın paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB Asus P5QC P45 1600 FSB/DDR2+DDR3 S+GL+1394+16X 775 HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X A-DATA 2 GB(2*1) 1066 MHz DDR2 RAM Vitesta Extreme Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2 Akasa ZEN Siyah ATX Kasa+520W PSU (AK-ZEN520-BKT) Samsung Dvd-Rw 22X SH-S223F Sata Siyah Samsung 932NW 19" LCD Monitör Siyah 5ms Olarak aldım bilgisayarımı bugün, yardımcı olan herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar