Cd- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesela kaliteli psu şart even ama dur bakiyim hangisi kaliteliymiş diye işin içine girince hiç bi yere varamıyorum... Sınırım max 4000 diyelim ona göre bi elimden tutsanız çok bahtiyar olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 1-2 ay bekleyemem diyorsan kabaca; i7 2600k-2700k Asus Maximus Z-68 ayarında bir anakart 8GB Ram. Çizim falan yapıyorsan 16GB. Ben Stok soğutuculu ekran kartı alınmasından yana değilim o yüzden GTX 680 alacaksan biraz bekle derim; özel soğutuculu kartlar gelmek üzere. 580 fln alma şimdi, fiyatları çok düşecek yakında. Kasa istediğin bir Full Tower. Fanlarının büyük olmasına dikkat et derim: daha sessiz ve etkili soğutma için. PSU kesinlikle Seasonic. 850W modelini al, arkana bile bakma. 120GB SSD. Force GT iyidir, 2. Corsair SSD'im, bir yamuğunu görmedim daha. Yanına istersen bir depo HDD. CPU soğutucu olarak Noctua iyidir, biraz tuzlu. Thermalright Silverarrow'un yenisi gelecek ona da bakabilirsin. Aşağı yukarı 4k TL civarı bir fiyat çıkar, performans olarak yoruma gerek yok, uçar gider. İşlemci 4.5-5Ghz overclock yaparsın mis gibi kullanırsın işte senelerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 fixmen yazmış,söze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 680in mi 580in mi fiyatlari dusecek bir de ne zama dusecek en fazla 1 ay beklemeyi planliqyorum. Bir de gelecege yatirim olmasi icin 2011 socket bi islemci ve anakart almak lazim degil mi ilerde islemciyi degistirmek gerekinei anakarti da degistirmek zorunda kalmayayim. 3820yi secmemin sebebi oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 1 ay bekliyorsan ivy bridge işlemciler çıkacak muhtemelen o süre içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 FFFFUUUUU...ivy bridge çıkınca da 2 ay daha bekle süpersonik şeyler çıkacak diyeceksiniz biliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 1 ay bekle demem Ivy yüzünden. Anakartları gelmeye başladı TR'e, işlemcilerde Nisan sonu, Mayıs başı gelmeye başlayacak. Elinde Sandy Bridge makina olan birinin Ivy'e geçmesi çok mantıklı değil ama daha eski kasası olanın direk Ivy'e geçmesi doğru bir tercih olur. Fiyatı düşecek olan 580'ler. Üretimleri durdu artık, stok eritmek için ciddi indirimler yapacaklar. TR'e etki etmesi yazı bulur. 680'lerin özel soğutuculu modelleri de Ivy gibi Mayıs'ta gelir, yaygınlaşır. Ha bir de 79xx serisinde AMD indirim yaptı, onlarında fiyatları düşecek ama 680 daha iyi. Aynı şeyleri bende yaşamıştım kendi makinamı alırken o yüzden iyi biliyorum bu durumları. Ben makinamı acele ile aldım, hemen 2 haftaya Sandy'ler çıktı ve Nehalem ile Sandy performans farkı ortada :). Sandy'i kötülemiyorum kesinlikle, bekleyemem dersen al, çok iyi sistemler ama Ivy'i bir gör derim, sonra keşke onu alaydım dememek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ivy bridge'ler lga2011 socket mi olacak peki? 580'in üretimi felan durduysa 6 serisi bişey alırım herhalde o zaman yav.. bi de ekran kartı Asus alırım diye düşünüyorum diğer parça üreticilerine hiç bakmadım bile sanki asus daha stabil olacakmış gibi geliyo niyeyse.. asus 8800gts var 5 yıllık hiç bi sorun çıkarmadı gerçi 2-3 ay önce öldü orası ayrı da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ivyler 1155 socket ama yeni anakart istiyor. Asus'un servis olayları fln çok iyi, çok yardım severler. Kartları da güzeldir, muhtemel en önce DirectCU Asuslar gelir zaten. Bende severim Asus'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 580in uretimi durmus madem. laptopa 675 diye bir model cikmis galiba, onu koysam kalbi kirilir mi aletin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Kırılır. Laptoplarda ekran kartı değişimi çoğunda olmuyor (genelde GPU çipi anakart üzerine monte olduğu için anakartın komple değişmesi fln gerekiyor), olanlarda ise çok meşakkatli. Kısaca uğraşmana değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yeni chipsetli anakartlar da lga 1155 socket, ivy bridge için illa yeni anakart almaya gerek yok yani. 1-2 inceleme okudum çok araştırmadım da, sandy bridge işlemciler kullanıldığında performans farkı yok gibi yeni anakartlarda. ivy bridge çıksın bir de o testlere bakmak lazım da sanmıyorum fazla bir değişiklik olacağını performans açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Biraz önce de sormuştum; bu durumda 2011 almak mantıksız mı? Daha sonra yeni nesil çıkacak işlemciler 2011 socket olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Slm, soyle ucuz 500-1000 tl arasinda bi laptop bakiyorum, yapacagim en komplike sey warcraft 3 (dota) ve Eu3 oynamak, bi iki oneri yaparmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bim kampanya yapacak diye duymuştum araştır bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 o kampanya geçti 699 liraya asusun güzel bi notebooku vardı geçti heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 acilen 1tb harddisk tavsiyesine ihtiyacım var seagate'ciğim yattara oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 depolama amaçlı ise green olanlardan, normal kullanım için ise black olanlardan alman lazım. w.d. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 os kurucam işte, 100 lira fark var yav black ile green arasında, değiyor mu? tam zamanını buldu bu da bozulacak ya, garantisi de var ama yerine bişi koymadan bekleyemiyorum işte edit: read-write testlerine baktım da %40a varan bi fark var ikisinin arasında maşallah. acaba pratikte de bu kadar farkediyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 pratikde daha da fazla fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oturur ağlarım olmayan paraya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 neyse babamı harassladım aldım caviar black'i eheh. bişi sorcam elimde bir adet sadece takılıp denenmiş thermaltake tr2 rx 550w psu var. unutmuşum tamamen varlığını. 8 ay falan garantisi var daha, piyasada pek yok şu an ama 200tl civarında duruyor. satsam kaça gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 150 ye temiz gider, altina alacak adam gitsin codegen falan alsin gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 artık alan düşünsün onu ehueh, nerde en kolay gider bu, dhye falan mı koyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 valla artik aklina neresi geliyorsa koy. gerisi sans =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar