Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

ben de ilk kez kullanıyorum. ama baya memnunum.

- extra tuşlar var 15 tane. 3 tanesi alakasız bi yerde ama kalanların yerleri gayet iyi.

- klavye üzerinde kulaklık ve mikrofon girişi var, o da işime yarıyor baya. 1 tane de usb giriş var klavye üzerinde.

- 2 defa kahve ve kola döktüm üzerine. direk alta geçiriyor. kurulayıp kullanmaya devam ettim sorunsuz bi şekilde.

- üzerinde gelen turuncu tuşlar hoşuma gitmedi benim siyahlarla değiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

hd6850 360tl'den 300'e düşmüş tam 7 serisinin çıkmasını bekleme kararı almışken yine aklım çelindi

Bnnce bekle, bende beklemeye karar verdim bir dibalo 3 ve bf 3 çıksın zaten ondan önce gerekli değil yeni bilgisayar. Bu süreçde fiyatlarda iyice düşer yeni nesil hardware de gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ben de ilk kez kullanıyorum. ama baya memnunum.

- extra tuşlar var 15 tane. 3 tanesi alakasız bi yerde ama kalanların yerleri gayet iyi.

- klavye üzerinde kulaklık ve mikrofon girişi var, o da işime yarıyor baya. 1 tane de usb giriş var klavye üzerinde.

- 2 defa kahve ve kola döktüm üzerine. direk alta geçiriyor. kurulayıp kullanmaya devam ettim sorunsuz bi şekilde.

- üzerinde gelen turuncu tuşlar hoşuma gitmedi benim siyahlarla değiştirdim.

bilgilendirme için teşekkür ederim aluriel,aldım klavyeyi ama kulaklık pahalı geldi sonradan ucuz bişey aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

birşey sorucam saçma gelebilir.

benim kasaya 450w power supply yetmiyor.
nasıl yetmiyor diyebiliyorsun derseniz
bilgisayarım harddisk canavarı hemen bişiler oluo bad sector olusturo pc aniden kasılmaya başlıyor vs.

şimdi 600 w ve üzeri fiyatları pahalı, benim cimrice bir planım var.
bir tane daha ucuz düşük wattlı ps alsam onu dışardan monte etsem sadece harddisklere akım yollasam/yollayabilsem?
oluru varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kart http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-39751-ASUS-ENGTX560-Ti-DCII-2DI-1GD5--GTX-560-Ti--1-GB--256-Bit--GDDR5--Ekran-Karti.html şu kasaya sığar mı http://www.teknobiyotik.com/cm-storm-scout-mesh-panel-ve-pencereli-high-power-b12s-750w-80-plus-guc-kaynakli-mid-tower-oyuncu-kasasi.html
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

birşey sorucam saçma gelebilir.

benim kasaya 450w power supply yetmiyor.
nasıl yetmiyor diyebiliyorsun derseniz
bilgisayarım harddisk canavarı hemen bişiler oluo bad sector olusturo pc aniden kasılmaya başlıyor vs.

şimdi 600 w ve üzeri fiyatları pahalı, benim cimrice bir planım var.
bir tane daha ucuz düşük wattlı ps alsam onu dışardan monte etsem sadece harddisklere akım yollasam/yollayabilsem?
oluru varmi?

yapılır ama çok amele sıtayl olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...