qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bu indirim vatan'ın sitesi için geçerli değil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 değildir. yanlız şu indirim hiçbi işime yaramadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 indirim sadece world 6 taksitte geçerli.ben de klavye ve kulaklık almayı düşünüyorum.tavsiye lazım yani.bütçe sınırı yok ama çokta pahalı bişey olmasın.daha çok klavye tavsiyesi isticem,kulaklık g35 almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 a4techx7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hd6850 360tl'den 300'e düşmüş tam 7 serisinin çıkmasını bekleme kararı almışken yine aklım çelindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Aluriel said: a4techx7 a4 tech klavye hiç kullanmadım,ama kullananlar fiyatına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar.tamam kaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ben de ilk kez kullanıyorum. ama baya memnunum. - extra tuşlar var 15 tane. 3 tanesi alakasız bi yerde ama kalanların yerleri gayet iyi. - klavye üzerinde kulaklık ve mikrofon girişi var, o da işime yarıyor baya. 1 tane de usb giriş var klavye üzerinde. - 2 defa kahve ve kola döktüm üzerine. direk alta geçiriyor. kurulayıp kullanmaya devam ettim sorunsuz bi şekilde. - üzerinde gelen turuncu tuşlar hoşuma gitmedi benim siyahlarla değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 S-H said: hd6850 360tl'den 300'e düşmüş tam 7 serisinin çıkmasını bekleme kararı almışken yine aklım çelindi Bnnce bekle, bende beklemeye karar verdim bir dibalo 3 ve bf 3 çıksın zaten ondan önce gerekli değil yeni bilgisayar. Bu süreçde fiyatlarda iyice düşer yeni nesil hardware de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Aluriel said: ben de ilk kez kullanıyorum. ama baya memnunum. - extra tuşlar var 15 tane. 3 tanesi alakasız bi yerde ama kalanların yerleri gayet iyi. - klavye üzerinde kulaklık ve mikrofon girişi var, o da işime yarıyor baya. 1 tane de usb giriş var klavye üzerinde. - 2 defa kahve ve kola döktüm üzerine. direk alta geçiriyor. kurulayıp kullanmaya devam ettim sorunsuz bi şekilde. - üzerinde gelen turuncu tuşlar hoşuma gitmedi benim siyahlarla değiştirdim. bilgilendirme için teşekkür ederim aluriel,aldım klavyeyi ama kulaklık pahalı geldi sonradan ucuz bişey aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 birşey sorucam saçma gelebilir. benim kasaya 450w power supply yetmiyor. nasıl yetmiyor diyebiliyorsun derseniz bilgisayarım harddisk canavarı hemen bişiler oluo bad sector olusturo pc aniden kasılmaya başlıyor vs. şimdi 600 w ve üzeri fiyatları pahalı, benim cimrice bir planım var. bir tane daha ucuz düşük wattlı ps alsam onu dışardan monte etsem sadece harddisklere akım yollasam/yollayabilsem? oluru varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Şu kart http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-39751-ASUS-ENGTX560-Ti-DCII-2DI-1GD5--GTX-560-Ti--1-GB--256-Bit--GDDR5--Ekran-Karti.html şu kasaya sığar mı http://www.teknobiyotik.com/cm-storm-scout-mesh-panel-ve-pencereli-high-power-b12s-750w-80-plus-guc-kaynakli-mid-tower-oyuncu-kasasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sığar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sigmazsa kesersin birazini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Peki şu iki monitörden hangisi daha iyidir?http://www.teknobiyotik.com/asus-ml238h-2ms-23-wide-screen-led-monitor.html http://www.teknobiyotik.com/asus-ms238h-2ms-23-wide-screen-led-monitor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 spompas said: birşey sorucam saçma gelebilir. benim kasaya 450w power supply yetmiyor. nasıl yetmiyor diyebiliyorsun derseniz bilgisayarım harddisk canavarı hemen bişiler oluo bad sector olusturo pc aniden kasılmaya başlıyor vs. şimdi 600 w ve üzeri fiyatları pahalı, benim cimrice bir planım var. bir tane daha ucuz düşük wattlı ps alsam onu dışardan monte etsem sadece harddisklere akım yollasam/yollayabilsem? oluru varmi? yapılır ama çok amele sıtayl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ben bir ameleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 naptın abi 400 lira. 150 lira falan adam gibi bi psu alırsın işini görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 seasonic 650watt 80+ mesela 200 liraymış aşapı yukarı. crossfire yada sli olaylarına girmeyeceksen her türlü görür işini bi 3-4 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Şunun da Seasonic'den pek farkı yok http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2984 Hem 80+ hem de daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 seasonic ile herhangi biseyi kiyaslamak hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 seasonic > thermaltake > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 seasonic > pc power and cooling > all > tt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Adam gidip 4 tane kartla sli yapacam demiyor ki? Ucuzundan bi psu lazım diyor. Sırf markası yüzünden boşuna 30-40 dolar vermenin manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 30 lira fark var arada sadece ve 3-4 yıl kullanacak yani o ürünü. değer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ya bu Teknobiyotik ne rezil bi firmadır. 4 gün önce verdiğim kasa siparişini hala hazırlayamamış herifler. Caps lock açmamak için zor tutuyorum kendimi. Daha önce bunlardan alışveriş yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar