Füks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 180 resim falan ne zaman koyacaksın. bi karşılaştırma yapalım
sawyer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kusura bakmayın işteydim yeni geldim eve ve hemen resimleri çekip upload ettim. Evet resimde siz göremiyorsunuz ama yalan olmasın sonradan sorun çıkmasın çok ufak ve az sayıda çizikimsi denilecek şeylerden var :P ama derin çizik yok. Ön kısmında hiç çizik yok. Ölü pixel vs... yok. Düzenli ve malının kıymetini bilen bir bayan tarafından kullanılmış 2 aylık cihaz işte oradan çıkarın siz ürünün ne durumda olabileceğini... :) Birdahaki haftabaşına kadar tekliflerini bekleyeceğim.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 caydım ben,doğubanktan garantisiz almaya karar verdim.
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 olm ne kasıyorsun burda koysana açık arttırma sitesine. 300 ytl'ye sıfır nano 8 gb aldım hayvan gibi güzel çıktı. Sen de öyle yap yani.
sawyer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Böyle olmasını daha uygun gördüm o yüzden böyle yaptım ancak ben konuda değilde teklifleri özel mesaj yoluyla iletmelerini istemiştim, arkadaşlar böyle yaptı bende birşey demedim teklifleri bekliyorum, pazartesi günü en yüksek teklif sahibiyle anlaşıp satıcam.
sawyer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Anlaştık, yarın elden 200 liraya vericem.
Öne çıkan mesajlar