Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu akşam sapancada arkadaşımın düğünü var. gitmek zorundayım ama ne giyeceğime karar veremedim. hayatımda 1 kere takım elbise giydim oda arkın nişanında yanı aynısını giyebilsem giyerim. şimdi tahminimce herkes takım elbise fln giyicek bense üstüme beyaz gömlek altıma dar siyah pantolon düşünüyorum. buraya kadar pek sırıtmadığımı düşünüyorum ama ayakkabı olarak http://tbn0.google.com/images?q=tbn:OsdPpMQKDKq8wM:http://ecx.images-amazon.com/images/I/11I02W5XUYL._AA160_.jpg bunu düşünüyorum. sizce nası ? valla karar veremedim kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ayakkabı çok sırıtır gibi geliyor herkesin siyah & kahverengi giydiği bi ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tam beyaz değil ayakkabı bu resimde ki gibi? çok sırıtır dimi bende öyle düşündüm ama kafam karışık şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 aslında yaz düğünü herkes takım elbisemi giyinir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sırıtmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 giyiceğim gömlek kısa kollu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 abi o ne biçim ayakkabı düğünde giyilmez ki ? bağcıklar mesela çok sırıtıyor. takım elbise giyen olur ama, olmaz deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bence guzel olur hatta bi giy simdi foto cek koy biz ona gore daha rahat yorum yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 uheueh harbi giyip koycam başka çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 giy giy en temizi oyle. ama bence soyledigin kombinasyon guzel olur spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 upload ediyorum. kendimi mal gibi hissettim bi an aynanın karşısında fotograf makinasıyla. kafam sıgmadı zaten adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hm pek iyi durmadı sanki http.maymun.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 gömlek, sar kumaş pantolon(kumaş herhalde pantolon) altına bu ayakkabı hayatta olmaz. düdük gibi olursun :D fotoyu görelim bakalım. edit: tam dediğim gibi. gitmez o ayakkabı. o ayakkabıyı giyeceksen alta keten pantolon gibi bişeler giy bence ve dar olmasın. ama kot giysen daha uyar o ayakkabıya. yok mu timberland(böyle yazılıyodu herhalde) ayakkabı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 benim düğünüme böyle gelseler vururum dfhdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Evet olmamis. Gomlek daha dar olsa olabilirdi belki ama iih. seve seve siyah kosele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 farkındayım amele olduğumun kafamdaki gibi durmadı :d pantolon kumaş diil. ama esnek bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o alttaki çantayıda sırtına alıp gidersen on numara olur conversele evlenen çiftler var orijinal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 nişanda giydiklerimi giycem sanki elim mahkum asdfıhasdfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 BOYLE GELINLER ISTIYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 gerdeğe düğün salonundayken girecekler herhalde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Grup gerdek gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yetemenk said: edit: tam dediğim gibi. gitmez o ayakkabı. o ayakkabıyı giyeceksen alta keten pantolon gibi bişeler giy bence ve dar olmasın. ama kot giysen daha uyar o ayakkabıya. yok mu timberland(böyle yazılıyodu herhalde) ayakkabı hiç? bnm bütün ayakkabılarım böle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 işte bu düğün dernek olayları için bi adet o tarz ayakkabı bulundurmak gerek her zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 nişanda giydiğim takımdan ceketle kravatı cıkarıcam öyle gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kravati cikarma be haci. kravat iyidir resmiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar