0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Şimdi yaşım 21 ve üni ye gitseydim 4. sınıfa geçmiş olucaktım. Geçen hafta gittiğim kursda bi kızla tanıştım,4 yıllık tekstil mühendisliğini bitirmiş,ve acayip muhabbet ettik,ama beni biraz düşündüren ilerde bi ezilme durumu yaratırmı(ben lise o üni mezunu)sanırım yaşlar da en fazla bir yaş büyük dür. Ama kız çok güzel tatlı ve konuşması da çok kibar dı,hani tam aşık olucağım cins den. Napsam yol yakınken vaz mı caysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Takıl hayatını yaşa. Bende vaktinde diş hekimi bi hatunla takılmıştım. Fazla o konuları konuşmadığın sürece np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 valla hayatta bir amacın olup olmadığına da bakıyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hiç bişe olmaz.türkiye de üni dediğin yüksek lise gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hiç de değil,bi tekstil mühendisi nerden baksan 2500-3000 ytl alıyo(onun dediği buydu).Ben onların yarısını alıcam diye zor uyku uyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 canım ilerde diyosun.o, o parayı kazanana kadar idare et.gerisini sonra düşünürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 evleneceğiniz zaman düşünürsünüz bu sosyo-ekonomik farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Abi, problem olacak o haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 abi bu adam da az kazanacak diye bişey yok ki.hayat bu belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bayanların çoğu böyle bir durumdan haz etmez. Tabii az okumuş ama çok para kazanıyorsa kabul edilebilir. Ne büyük holdinglerin cin gibi, oturmasını konuşmasını bilen yönetim kurulu başkanları ortaokul lise mezunu. Kısacası para varsa sorun yok muhah. İlla holding sahibi olmak da şart değil. Diğer işler de mübahtır, bağyanın kazanacağı paradan fazlasını getiriyorsa. Başka açılardan bakacak olursak, bir de sanatçı kişilik olayı var. Kızlar bayılırlar ağzı iki laf yapan fakat cebinde iki kuruşu olmayan, hayatı kaymış adamlara. Bu adamlarla da evlenen bir sürü hatun gördüm. Eh bi de cicik erkekler var, sigarası içkisi olmayan karısını sevecek, evini düşünecek. Erkek öğretmen olsa atıyorum, kız da doktor olsa sorun olmaz eğer erkek cicik erkekse. Evlenilecek kız vardır ya, muhah bu da evlenilecek erkek. Sigara içmeyecek, içkisi olmayacak, evden işe, işten eve. Tam bir baba olacak, hede hödö. Of yavrum. Erkek dediğin böyle olur : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sen bu konularda kompleks yapıp takmadığın sürece eşinin/sevgilinin/o kızın senden daha iyi para kazanmasını, kız da hakikaten değer veriyorsa sana hiç takmaz böyle şeyleri. nerden biliyorsun derseniz eğer yakın çevremi seyrederek öğrendim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dev said: Abi, problem olacak o haberin olsun. Bende bundan korkuyon,kızı bi daha salı günü görebilicem. 3 günüm daha var yani,olmadı ona bu forumdan 2 post yollarım anlar o. bunu bide bunu yollasam anlar heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Senin icin olmaz, karsi taraf icin olurmu iste bilmiyorum. bazi kisiler acaip takintilidir. fakat seninle konustuguna gore veya sana hissetirmese sen yaklasamazdin ztn. Demekki onun icinde bu tarz seylerin pek onemi yok. Sansini dene derim. Zaten 2 3 ay sonra belli olur aranizdaki fark (varsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 21 yaş erken daha, üniversiteye girme opsiyonunu eledin mi çoktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Catzee said: 21 yaş erken daha, üniversiteye girme opsiyonunu eledin mi çoktan? Eledim çünkü elemek zorundayım,zaten yukarıda verdiğim ilk linke bakıcak olursan neden elemiş olduğumu anlıyıcaksın. Uzun hikaye...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sorun olur ilerde. acı ama gerçek, hayat böyle malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kız zaten o konuda seni ezip ezmiceğini belli etmiştir.öyle bişi olcaksa ve en azından biraz da olsa takılmak istiosan.sende babam çok zengin.ama yollarımızı ayırdık gorusmuyorum.tek başımayım artık veçok buyuk projeler peşindeyim dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 davul bile dengi dengine derler ya, hani aranızdaki sosyal farkı belirtmek için demiyorum bunu (o sosyal farka karar veren de ben değilim zaten) ama sen anlaşsan karşındaki anlaşsa, çok güzel birlikteliğiniz olsa bile.. çevreden gelen bazı duyumlar rahatsız edebilir, sıkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu yurt dışı işin kesinleşirse askerden sonra belki daha uygun birilerini bulabilirsin. Gelirinde artacakdır birikimlerin olacakdır. Ailen kendi kendini yaşatır(kardeşlerin felan çalışır durumda iken) hale geldiği zaman daha riskli işlere girebilirsin. Ondan sonra umarım daha iyi bir hayatın olur ve daha iyi kısmetler bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bişi olmaz bence, fazla uzun vade de plan yapma derim. eğlenin, gezin tozun, maksat birbirinizin varlıgından zevk alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hayatının en büyük hatası olur böyle bişeyden çekinerek kızdan uzaklaşman, ciddiyim. belki kızla evlenmeyeceksiniz sevgili olacaksınız ayrılacaksınız. ama eğer bu nedenle yaklaşmazsan her zaman kompleksin olur. ne olursa olsun, ki kötü bişey olacağını sanmıyorum, önce dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 eğer kız sana sıcak geldiyse açıl hemen hissettirir sana kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 su an denemezsen ilerde cok pisman olabilirsin. daha 21 yasinda oldugunu dusunursek denersen de kaybedecek cok bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 fastreloader said: hayatının en büyük hatası olur böyle bişeyden çekinerek kızdan uzaklaşman, ciddiyim. belki kızla evlenmeyeceksiniz sevgili olacaksınız ayrılacaksınız. ama eğer bu nedenle yaklaşmazsan her zaman kompleksin olur. ne olursa olsun, ki kötü bişey olacağını sanmıyorum, önce dene (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 konu diplomayla değil, insanın hayatıyla ne yapmak istediğiyle ilgili. okumuş etmiş bir kız bir loser'dan hoşlanmayabilir ama hikayenden anladığım kadarıyla sana loser denmez hiçbir şekilde. eğer üniversiteye gitmeyip sermiş, anasının babasının parasıyla yayan, cahil kalmış bi tip olsan endişen haklı olabilirdi ama değilsin ki. yürü bence, yıldızlar seninle beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar