Lynseth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 rogue ve arms warrior olarak 1 2v2 takımı kurmayı planlıyoruz(2mizde iddalı degiliz ogrenmek ve puan amaclı) 2v2 icin rogue iceren(rogue mage dısında) duzgun 1 setup icin onerileri lazım pvpde pekde iyi olmayan 1 rogue icin cevaplarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 rogue/warlock - ikinizde iyiyseniz 1.lige oynayabilicek setuplardan rogue/priest - dispelli manaburnlü güzel bi setup ama antiside bol. warrior shamanların çerezi oluyo çogu zaman rogue/druid(resto yada resto/moonkin karışık) - bu fena diil sanırım özellikle moonkin olanlar bayaa temiz dps yapıyo. druidle işin kolaylaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bm hunter da güzel gidiyo ilk aimed le giriyo sonra birine sapık gibi nuke digerine CC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 rogue / warlock setup unda en ufak bir rng olayı bozabiliyor, blind miss, yada saplamaya calısırken gorunmek, yada cok krıtık bır anda spell lock resist, fear resist direkt macı kaybetmeye yol acıyor.. resist miss falan olmadığı sürece çoğu zaman healer + dps teamlere karşı şans baya yuksek soyleyeyım dedım... ben olsam rogue / disc priest oynardım.. 2 dps takım yuksek rating hedefse eğer cok cok daha fazla kordinasyon , dikkat ve tecrube gerektırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 rogue + SP de gayet iyi setup kimse soylememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 şuan 2v2 nin en iyi takımlarının hepsi rogue/druid 1 tane istisna var retri pala / rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Rogue/druid oynayıp kendinize acı çektirmeyin(ben yapıyorum ordan biliyorum). Bir maç en az 20dk sürüyor kazanıp 10 puan alınca da soğuyor insan oynamaktan. En güzel rogue/mage hiç derdin yok en fazla 5dk sürüyor, setupta süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Çok pala warrior takımı yoksa feral druid rogue deneyin çok seri şekilde rank tepelersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Rog-Mage yada BM Hunter-Rog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 biz druid warrior oynuyoruz lock druid.. lock rogue pala warrior takımlarına cok zor yeniliyoruz en zorlandıgımız setup frost mage / rogue Shaman warrior ayrı bi dert cok uzun suruyor cunki onun dps bana benim dps onun healer a yapışıyor maç kimin mana biterse gg.. bende bu yüzden gemleri mp5 e çevirdim hunter gelip viper atıyor ama kesemio manam olmasa bile hep mp5 ler ile kendimie lifebloom atıcak kadar mana regene oluyor ( dejanere ftw ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Arena topici yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar