Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ben geliorum ama görüşebilme ihtimalimiz az ben kız awlıycam :p +3 bowla, yannış anlaşılma olmasın.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 aahh bi de bizim okul katılacaktı o zaman görürdünüz siz seyirciyi bkz:geçen seneki kasdav a.k.a holiganizm :).. müdür sucks hard.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 25 Mart 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 hard ? yuh hehe. artık suck olayının boyutlarını geliştiriosunuz helal. keşke vefa katılsaydı cidden... :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Valla bizim sınıfta lazlar korosu var malasef 12 den sonra performans düşüklüğü yaşadığımız için kasdava yollayamadık Kalı rezil etmesinler diye...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 dextra ben abuk subuk headbang yapmaktan ne çaldığımızı dinleyemedim ehuh. (Maltepe A.L.)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Korna degil artık o Üçbuçuk bilmemneler,hatırlayamadım tam absurd bişeydi zaten Korna dakiler gerçekten de saglam bi muzik bilgisine sahip. Batı muziginden tut dogu muzigine kadar hepsi ile ugrasırlar Yakın zamanda gruplara Neyzen alıcaklar ki o bizim sınıfta oluyor.İşte o zaman daha super olacak. Geçen sene ki mogollar konserinden önce çıkıp dokturmuşlerdi, gayet iyiler,ssahne performansları da gayet guzel. Aldıgım haberlere gore mezun olduktan sonra profesyonel anlamda muzik grubu projleri varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar