Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HEROCLIX !!! aman allaaaaaam

karakedi

Öne çıkan mesajlar

wulgar ne var elinde özel mesaj kastırma söle işte burdan :)
unique var mı veya veteran
spiderman arıyorum mesela, cyclops da olabilir.
storm - magneto - beast veya wolverine de alabilirim.

sen en iyisi liste halinde yazsana, takas veya direk alabilirim bazılarını sanırım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
Sosyal ağlarda paylaş

abso ben anlatırım sana
elinde paket varsa haftasonu bululşup oynayalım

*! bi sandalye üzerine çıkıp çığırır...*
arkadaşlar...
aranızda heroclix oynayan varsa buluşup kendi aramızda kapışalım. trade falan yapalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wulfgar, 18 February 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
Kötü bi haberim var kedi, malesef hero clix kalmamış sadece mage knightlar varmış, sanırım onlar ilgini çekmio :)

hmm yok yaf saol yinede. mage knight mantıgı bana ters geliyor, ben şövalyeyim aynı zamanda büyücüyüm de. yersen diyolar, bende yemiom :P

heroclix marvel sufer, birde ben örümcek adam wolverine xmen gibi cizgi romanlarla oynadım (ehu yaşım ortaya çıkıo çok sux) yani tam benim kafama göre oyun :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Sosyal ağlarda paylaş

Herolix acaip itici gelio bana valla.
Warhammerda bi kendini kaptırdınmı, tasvir olayına falan girildi mi savaş alanına girio insan...
Verdiğin para ikisindede aynı meblaya ulaşır merak etme kedicik sonun ii deil :)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Sosyal ağlarda paylaş

lidrel aadaki fiyat farkı çok yaf,
ayrıca heroclixde boyama derdin falan yok, herşey hazır geliyor. savaş alanıda hazırlamıyorsun, hop açıp oynuyorsun.

stratejide çok farklı zaten, çok çeşitli stratejiler yürütebiliyorsun. yarın cyclops ile hulk'u ezmeyi planlıyorum mesela :)

bilmiyorum warhammer çok farklı biş, al boya bir saat savaş alanına diz, deliler gibi para dök, birde sıkıldım ben artık orc elf vb ile ugrasmaktan :)

heroclix ise tam tersi ucuz, tanıdık marvel cizgi roman karakterleri, çok çeşitli karakterler, özellikler, oyun şekli de çok hoşuma gitti 5 dakikada herşeyi hazırlayıp oyuna başlıyor olabilirsin.

acayip hoşuma gitti oyun, son bir kaç gündür sürekli oynuyoruz. elimdeki seti biraz daha genişletmem gerek ama ;)

ayrıca 12 milyon çok da büyük bir para degil yani.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Sosyal ağlarda paylaş

warhammer olayın öncüsü ve karışık hali
renksiz kurşundan (genelde) pionlar var toplayıp (poundlar harcayıp) kendin boyuyosun bide savaş alanı hazırlıosun (işi abartan insanlar var) ve tasvirler ve kurallarla birleştiriosun

mage knight / heroclix ise kutudan boyalı hazır amcalar çıkıo
basit bi sistemle savaşıolar kimileri daha bi özellikli oluo vs

edit:kedi benden hızlı çıktı :)

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 18 February 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yapma şimdi, basit sistem lafı olmamış :)
neyse basit diyorsan basit olsun, benim olsun :)

zevkli sonuçta, ben istedigim an kutumu alıp fizanda bile oyunumuoynarım, warhammer için bu imkansız. oyunun kendisi hantal yaf :) oldum olası ısınamadım warhammera. heroclix rullaz. hastasıyım.

yok mu yaf oynayan? patiden kesin bi kaç adam çıkar diyordum. haftasonları falan buluşup turnuvalar yapalım varsa oynayan.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...