karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yeni hastalığımız yeni yaşam stilimiz imdakkk hastasıı oldum kurtulamıyorummmmm gitti paracıklar!!!![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 o ne ola ki?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 was ist das[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bu bu nedir bu ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Iyk masaüstü marvel oyunu deil mi bu gerekli şeylerde vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 http://www.wizkidsgames.com/heroclix/marvel/[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 valla ucuza çok sağlam adam satabilirim, ilginenler hemen benle irtibata geçsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Gyy =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 wulgar ne var elinde özel mesaj kastırma söle işte burdan :) unique var mı veya veteran spiderman arıyorum mesela, cyclops da olabilir. storm - magneto - beast veya wolverine de alabilirim. sen en iyisi liste halinde yazsana, takas veya direk alabilirim bazılarını sanırım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Biri çok hızlı olarak nasıl oynandığını yazabilir mi lütfen? Kabaca baktım ama karışık geldi bir hayli. Ve tabi oynayabilmek için min gerekenler nedir falan? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 unutn sorumu [Bu mesaj zgrw tarafından 18 February 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 abso ben anlatırım sana elinde paket varsa haftasonu bululşup oynayalım *! bi sandalye üzerine çıkıp çığırır...* arkadaşlar... aranızda heroclix oynayan varsa buluşup kendi aramızda kapışalım. trade falan yapalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Hehe çok kötü çoook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Warhammer gibi bi dev varken heroclix falan hikayedir kardeşim bu böyle biline...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Kötü bi haberim var kedi, malesef hero clix kalmamış sadece mage knightlar varmış, sanırım onlar ilgini çekmio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 lol yemşim warhammeri, al boya diz sonra bir saat savaş alanı hazırla vs bana uymaz yani :) hem cok pahalı warhammer.. heroclix rullaz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Hımmmm yani bu oyun net üzerinden oynanmıyor galiba :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Ya warhammer a laf yok :-P Ben wh ı çok daha güzel bulurum, en çokta saatlerce kasıp boyamaktan zevk alırım (bigün tabi para bitti, yalan oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Wulfgar, 18 February 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Kötü bi haberim var kedi, malesef hero clix kalmamış sadece mage knightlar varmış, sanırım onlar ilgini çekmio :) hmm yok yaf saol yinede. mage knight mantıgı bana ters geliyor, ben şövalyeyim aynı zamanda büyücüyüm de. yersen diyolar, bende yemiom :P heroclix marvel sufer, birde ben örümcek adam wolverine xmen gibi cizgi romanlarla oynadım (ehu yaşım ortaya çıkıo çok sux) yani tam benim kafama göre oyun :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben anladığım kadarıyla warhammerın marvel versiyonu...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Herolix acaip itici gelio bana valla. Warhammerda bi kendini kaptırdınmı, tasvir olayına falan girildi mi savaş alanına girio insan... Verdiğin para ikisindede aynı meblaya ulaşır merak etme kedicik sonun ii deil :)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 eğer deliler gibi mutlu vakit geçiriyorsam verdiğim para helal olsun[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 lidrel aadaki fiyat farkı çok yaf, ayrıca heroclixde boyama derdin falan yok, herşey hazır geliyor. savaş alanıda hazırlamıyorsun, hop açıp oynuyorsun. stratejide çok farklı zaten, çok çeşitli stratejiler yürütebiliyorsun. yarın cyclops ile hulk'u ezmeyi planlıyorum mesela :) bilmiyorum warhammer çok farklı biş, al boya bir saat savaş alanına diz, deliler gibi para dök, birde sıkıldım ben artık orc elf vb ile ugrasmaktan :) heroclix ise tam tersi ucuz, tanıdık marvel cizgi roman karakterleri, çok çeşitli karakterler, özellikler, oyun şekli de çok hoşuma gitti 5 dakikada herşeyi hazırlayıp oyuna başlıyor olabilirsin. acayip hoşuma gitti oyun, son bir kaç gündür sürekli oynuyoruz. elimdeki seti biraz daha genişletmem gerek ama ;) ayrıca 12 milyon çok da büyük bir para degil yani.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 warhammer olayın öncüsü ve karışık hali renksiz kurşundan (genelde) pionlar var toplayıp (poundlar harcayıp) kendin boyuyosun bide savaş alanı hazırlıosun (işi abartan insanlar var) ve tasvirler ve kurallarla birleştiriosun mage knight / heroclix ise kutudan boyalı hazır amcalar çıkıo basit bi sistemle savaşıolar kimileri daha bi özellikli oluo vs edit:kedi benden hızlı çıktı :) [Bu mesaj Wulfgar tarafından 18 February 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yapma şimdi, basit sistem lafı olmamış :) neyse basit diyorsan basit olsun, benim olsun :) zevkli sonuçta, ben istedigim an kutumu alıp fizanda bile oyunumuoynarım, warhammer için bu imkansız. oyunun kendisi hantal yaf :) oldum olası ısınamadım warhammera. heroclix rullaz. hastasıyım. yok mu yaf oynayan? patiden kesin bi kaç adam çıkar diyordum. haftasonları falan buluşup turnuvalar yapalım varsa oynayan.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar