porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 istanbulda spor aletleri satan büyük mağaza veya avm lerin adresi lazım fakat a dan z ye bir çok bir çok spor ürünü satmalı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 istanbulun neresinde istiosun...dedemin var bi tane mağzası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hiç farketmez istabulda olsunda nerde olduğu farketmez ben çorludayım istanbula 1 saat inanki burada herşey çok kısıtlı kipa harici spor malzemesi satan yer yok burada bulabileceğin tek şey dumbell ve koşu bandı onun haricinde hiçbişi yok iternetten sipariş verdim bitane bisiklet bugün geldi hiç beğenmedim verdiğim paraya yazık o yüzden mutlaka bakıp denemem lazım bitanede mekik sehpası sipariş vericektim vaz geçtim teneke gibi bişi yollarlar diye voit marka birçok spor aleti tanıtıldığı gibi amacına hizmet etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ayteks spor mağzemeleri, şirinevler mah. fetih cad. 2. sok. no 15 şirinevler istanbul... [email protected] burda mançuka bilen bulabilirsin :D bişi olursa ben burdayım k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.finspor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kralsın hacı ya bende k.çekmece cennete gidicektim şirinevlere çok yakın eyw çok saol eregorn2 çok saol ayrıca cons sende saol dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 rep ver o zaman :D şaka şaka :D önemli deil her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 merter e-5 da bir yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 eregorn2 said: ayteks spor mağzemeleri, şirinevler mah. fetih cad. 2. sok. no 15 şirinevler istanbul... [email protected] burda mançuka bilen bulabilirsin :D bişi olursa ben burdayım k? Email adresi [email protected] olan bir yerden alışveriş yapmazdım ben. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Şişli cevahirde en alt katta büyük bir yer var. A'dan Z'ye varmı bilmiyorum ama bayağı büyük hani olurda işin düşerse şişli civarına gir bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Rerore said: merter e-5 da bir yer var Sportive. Herşeyi bulabilirsin nerdeyse. Merter Migrosa yakın, shellin karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar