Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ceylan derisi koltuklari kac kisi hatirliyor bugun? buda unutulur gider gene oylar kimi vekil sectigine bakilmadan parti baskanalrina atilir
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 /summon sir (2 keredir summonluyorum gelmiyor, mana mı bitti ne)
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bunu içten içe destekleyen okadar çok milletvekili çıkarki , istemeyenleri parmakla sayarsınız. Şahsen böyle bir teklif veren adamı partiden ihrac ederdim , bu ne çıkarcılık , haysiyetsizlik diye.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Görücez bakalım kimler kabul kimler red oy atacak.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ulan milletvekili olmak zaten paralı insanların işi. Cebinde parası olmayan adamı kimse milletvekili adayı olarak göstermiyorki. Daha hala nedir bu açıkgözlülük, bu çıkarcılık anlaşılmaz. Paraya ihtiyacı olan adamlar olsa hadi diyecem tamam kardeşim, adamlar 1 sene de olsa çalıştılar bari şu şekilde rahatlık olsun. Benim annemin 30 sene çalışıp 3 aylık emekli maaşı kadar paranın nerdeyse 1.5 2 katını tek ayda alacaksınız, ne yaptınızda hakettiniz? Ülkeyi sattınız. 1 sene milletvekili oldunuz. Bu düşüncedeki vekili seçen millet oy attığı eliyle bir gün ipi de çeker... Ne diyeyim başka... Böyle vicdansızlık olur mu be. Böyle çıkarcılık olur mu? Ulan verdiğiniz ihalelerden aldığınız paralarla 7 ceddiniz kurtuldu, hala da kıyak emeklilik be...
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ceylan derisi koltukları ben hatırlıyorum o olay meydana geldiğinde yaşımın küçük olmasına rağmen.Zaten oraya gelen adamın hali vakti yerinde oluyor.Birde utanmadan bu şekilde domuzdan kıl koparma olayına gidiyorlar.Bu denyoların yaptığı çoğu şey insanın içinde kin ve nefret olarak birikiyor.Birikmesi yanlış mı bence yanlış ama ne yapalım.Bi iç savaş herşeyi halledee..
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bunlar emekli olunca ne de olsa dokunulmazlıkları vs kalkar. bi kaç çete birleşip temizler alayını dfsasda
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ha 2 ha 1. olay 1e düşürülmesi değil,47-50 yıl nerde 2 nerde bu tartışılmalı asıl
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bi de o var tabi 2 ne yani? 2 sene milletvekilliği yaptın da şu ülkeye 30 sene memurluk yapmış bir adamın yüzde biri kadar faydan dokundu mu? o adamın verdiği emeğin %1 ini verdin mi? Ee o zaman bu maaştaki kriter nedir ben anlamadım? Emekli olunca bir de kitap çakar ordan para kazanır bu denyolar. Milletvekilliği makamının getirilerini minimize edeceksin ki oraya gerçekten istekli ve gönüllü insanlar gelsin "pastaya bi parmak da ben atayım" diyen değil. meclise para için gelenlerin anlını karışlamak lazım
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ardeth said: Milletvekilliği makamının getirilerini minimize edeceksin ki oraya gerçekten istekli ve gönüllü insanlar gelsin "pastaya bi parmak da ben atayım" diyen değil. meclise para için gelenlerin anlını karışlamak lazım evet aynen, ama böyle bişeyin imkanı yok, böyle bi düzende, yani oğlu pastorize yumurta fabrika kurarken, meclise pastorize yumurtadan vergi kalksın önerisi getirenler herzaman olucak, sadece kendisi yese, her kademede bunlar oluyo, yani helal olsun be ne yediler, ne sömürdüler, ne ümmetcilikmiş bu dedirtiyorlar, milleti fakir bırakan, milletten deli gibi vergi toplayan, göstermelik beslemelerle oy toplayanlardan tiksindim artık, ne haber ne gazete okuyamaz hale geldim,lanet olsun
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ardeth said: Milletvekilliği makamının getirilerini minimize edeceksin ki oraya gerçekten istekli ve gönüllü insanlar gelsin "pastaya bi parmak da ben atayım" diyen değil. meclise para için gelenlerin anlını karışlamak lazım bir de tam tersi var; paranın az olması adamı "benim memurum işini bilir" fikrine daha yakın durmaya itebilir.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Şu anki durum itibariyle maaşların yüksek olması "benim milletvekilim işini bilir" menüsündeki fiyatların da yükselmesini sağlıyor sadece. O menüyü ortadan kaldırmıyor. Milletvekili dokunulmazlığı kalksın diye boşa demiyoruz.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Rahan said: Ardeth said: Milletvekilliği makamının getirilerini minimize edeceksin ki oraya gerçekten istekli ve gönüllü insanlar gelsin "pastaya bi parmak da ben atayım" diyen değil. meclise para için gelenlerin anlını karışlamak lazım bir de tam tersi var; paranın az olması adamı "benim memurum işini bilir" fikrine daha yakın durmaya itebilir. Özal sağolsun. Bir de bu adam ne yaptıki bu ülke için derler. Yaranılmaz lan bu millete valla bak!
Öne çıkan mesajlar